marros viktresa – no excuses!

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #969
  Avatarmarros2oo7
  Deltagare

  hej allihopa! 🙂

  Jag har varit medlem här ett bra tag, körde nämligen lchf förra året och gick ner 7 kilo på tre veckor, dock misslyckades ja totalt sen. Jag är 23 år gammal, har lidit av bulimi och hetsätning i ca tio år. blandat med lite svält här och där. Hmm, säkert många som känner igen sig. Jag var inte ett tjockt barn, men ja har bantat mig tjock. Tyvärr! Ja är jättelessen för de, men vet att ja måste släppa de förflutna för att kunna gå vidare och lyckas!

  Min bulimi har inte varit grov de senaste åren, det är hetsen som e värst. Jag har perioder då ja låser in mig för att endast äta. Äter helst inte alls bland folk dock, så då blir jag väldigt osocial mot mina vänner. Och jag är då ändå en Väldigt social person egentligen som inte gillar att vara själv. Men under de perioderna är mat och dyl min bästa vän.

  Jag är trött på det här nu, jag är trött på mkt i mitt liv. Jag har festat hård i sju år. Och att vara 23 år gammal och känna sig så sliten som ja gör kan inte vara normalt. Jag tror att om ja fortsätter med min livstil mer kommer de va försent. På flera sätt!
  Så nu har ja bestämt mig, det är LCHF som är den rätta livstilen för mig.
  Jag åt bantningstabletten reductil(receptbelagd) i vintras och ja gick ner 12 kilo på 2.5 månad. men självklart funkar inte de låga kalori och fettsnål sättet, plus att ja varken har tid eller ork att räkna kalorier dag ut och dag in.

  Jag är en bröd junkie dock. de e mitt stora problem, men ja skiter i de. Jag får ta tag i mig själv och ta tiden till att göra lite gott lchfbröd istället 🙂 men ikväll åt ja en god kvällsmat, har väldiga problem med min mage just nu( magkatarr, möjligen magsår) så ja försöker äta filmjölk, vilket ja egentligen inte skulle äta så mkt på lchf om ja inte hade problem.
  Men nu är det så i allafall. Kvällsmaten bestod iaf utav ; tjocka ostskivor med bregott och philadelphia ost, brie ost, filmjölk, ett litet glas fet iskall mjölk och ett par bitar av 86% mörk choklad. MUMS säger jag bara! Ja hade glömt hur gött de e med sånt här. Hur fint det ser ut på talriken och bara … ahh yum!

  Anyway,
  jag är en person som vanligtvis väger mig varje dag, men ska försöka att inte göra de.
  Kommer nog dock bli fler än en gång i veckan.
  men har iaf tänkt att uppdatera detta inlägget varje gång.

  Jag har ett par små mål:

   [li]Gå ner 5 kilo innan 1a Augusti[/li]
   [li]Träna 4 pass dans i veckan tills 1a Augusti[/li]

  Det kommer fler delmål sen. Men detta är var jag satsar på for now.

  [size=18pt]Vägningar[/size]

  27/6 2010 – 113,5

  Hoppas ni följer min resa 🙂
  Wish me luck!

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.