Mat på Gröna lund?

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3656
  AvatarAnonym
  Gäst

  Imorgon på måndag börjar jag med LCHF. Problemet är bara att samma vecka som jag börjar med LCHF så kommer jag att gå på Gröna lund. Vad sjutton gör jag då med all god och kolhydratsrik mat som dom har där? 😛

  Är det okej med ett undantag så länge man återgår till LCHF dagen efter och fortsätter med det? Eller förstör det för viktnedgången mycket?

  #55809
  Avataralfons
  Deltagare

  Ta med egen mat detär viktigt att äta rätt i början sedan kanske man kan fuska dock inte jag mår dåligt och går upp i vikt socker sug i dagar efteråt.

  #55811
  AvatarMsHisingen
  Deltagare

  Visst borde det störa viktnedgången lite, men det är du som bestämmer hur bråttom du har att gå ned. Om jag hade varit du hade jag lyssnat på Alfons för större delen av besöket, men om du har ngn måste-grej (våffla är min 🙂 så kanske ett litet avsteg kan vara värt det, det är upp till dig. Men jag skulle säga att hellre lite fel än att frossa hela dagen. Det största problemet om jag ”fuskade” (gillar inte riktigt det ordet i det här sammanhanget) skulle vara att inte göra det igen och igen, men du känner dig själv bäst.

  #55808
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Tyrol har ”riktig” mat=)

  #55813
  Avatarpischla
  Deltagare

  Rekommenderar också Tyrol, åt där förra månaden när vi var på grönan och dom var vana vid både GI och LCHF.

  #55806
  AvatarAnonym
  Gäst

  Vad äter ni på Tyrol då? 🙂

  #55810
  Avatarstpe006
  Deltagare

  Undantag kan man göra ibland, hur ofta är upp till var och en, och det är olika hur känslig man är för hur ”fusket” påverkar, men att börja med undantag samma vecka du sätter igång låter i mina öron som dömt att misslyckas.

  Generellt är mitt råd att äta på riktiga restauranger, och inte på snabbmatsrestauranger eller restauranger av lite lägre klass, då de gärna serverar halvfabrikat och annat billigt skräp.

  På en restaurang som serverar riktig mat lagad från grunden är det aldrig problem att få lchf-riktig mat. Det går alltid att välja bort potatisen, pastan eller riset och få något annat, bättre, istället, som t.ex. coleslaw eller grönsallad. På en riktig restauragn lagas maten oftast också med riktigt smör och vispgrädde. Det brukar aldrig heller vara några problem att få lite extra bearnaisesås eller annan fettrik sås eller tillbehör.

  Personligen tyckte jag det var lite besvärligt i början att behöva vara just, besvärlig, men det har jag släppt nu.

  Det som kan vara lite krånligt är ju om man är den enda i ett sälskapet som inte vill äta på snabbmatskjedjan. Om jag misstänker att det kan bli så, eller om jag är osäker på hur det kommer bli, brukar jag äta ordentligt innan så att jag står mig.

  Vad som serveras på Tyrol ka jag inte säga, men detgår säkert att kolla upp på nätet eller ringa och fråga.

  #55807
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  oj, det är långt ifrån alla ”lite bättre” som har riktigt smör o grädde och långt ifrån alla ”lite sämre” som inte har, så enkelt är det nog inte…

  #55812
  Avatarkalaspuffen
  Deltagare

  Riktigt smör och grädde är både dyrt och fett har jag hört. Dom flesta här i världen anser att man ska hålla sig ifrån sånt för det blir man tjock av ???

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.