Mellanmål eller inte?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3836
  Zoulz
  Deltagare

  Hej, jag är nybörjare och ska inte påstå att jag vet så mycket om den här dieten. Men jag testa LCHF för nått år sen och fick inte nåra vidare bra resultat av det. Jag tror att jag kan ha gjort endel fel dock. Jag drack ganska mycket mjölk och mejeri produkter överlag t.ex. Jag åt på restauranger varje lunch, och även om jag försökte undvika de vanligaste kolhydraterna så misstänker jag att det fanns endel jag inte kände till.

  Den här gången tänkte jag försöka vara mer strikt. Men en sak jag har funderat över. Har läst att många inte äter nåra mellanmål, och tanken är att man inte ska behöva göra det. Eftersom man håller sig mätt på fettet man tar in. Men då undrar jag hur det blir med förbränningen? Många tycker man ska äta nått var tredje timme för att hålla igång förbränningen. Äta lite men ofta har jag hört ska vara bra. Det är väl ganska viktigt för viktnedgång?

  #58883
  Mynlen
  Deltagare

  Nej det är det inte. Det är det med kh rik mat för man blir hungrig efter några timmar med kh rik mat. Då ska man äta litet igen så att man inte böjrar storäta senare för att man blivit FÖR hungrig.

  Med fett dröjer det längre innan man blir hungrig igen. mellanmmål är alltså onödiga.

  #58882
  mctrollet
  Deltagare

  japp, mellanmål är för sockerätare;)

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.