Min checklista

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #5819
  Sanna82
  Deltagare

  Efter 5 veckor av LCHFätandet så..

  Inte hungrig trots ”diet” – check
  Inget sötsug längre – check
  Piggare – check
  ”Vågar” äta mer fett – check
  Motionerar – check
  Försöker hålla kolhydrater nere – check
  Startvikt 72 kg – check

  Men..
  Varför känns det ändå som om jag ändå inte går ner i vikt och inte rasar – ”som alla andra” tycks göra? Jag vill tro på det här men vet inte vad jag gör för fel..
  Hjälp, tips och råd erhålles tacksamt! 🙂

  #89628
  Lillnettan
  Deltagare

  Det finns nog en tendens till att alla som går ner i vikt skriker högt om det och att många som inte gör det håller tyst, så det är lätt att få uppfattningen att ”alla” rasar i vikt. 🙂

  Ett tips är att logga exakt vad du äter i ett kostprogram, tex. Min mat, under ett par veckor. Då ser du svart på vitt om du tex. får i dig för mycket kolhydrater eller för mycket energi.

  #89629
  Tessan88
  Deltagare

  Eller för att de som skrikit ut det har haft mkt mer startvikt ändå (nu vet jag ju dock inte hur lång du är iof) och därför går ner i vikt fortare i början. Dock planar det ut efter några veckor rejält

  #89630
  Zoolo
  Deltagare

  Här går viktnedgången med snigelfart, men jag är inte orolig…Slarvig med att mäta/väga maten då jag inte hittar min våg bland flyttkartongerna(flyttade hit visserligen för ett halvår sen, men vem har bråttom hihi)Ska nog göra ett röj idag o leta upp den, o vara mer noga med att logga maten..Är säker på att jag äter för mkt kh..Liten gräddskvätt där o lite bär där..hmm..:wink-smiley:

  #89631
  Sanna82
  Deltagare

  Tack, då är jag inte ensam.. 🙂 Så ni väger maten? Har faktiskt börjat skrivit för hand om mitt dagliga intag men ska nog skapa mig ett konto där ja, tack för kommentarer!!

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.