Min första lchf- burgare på Burger king!

Diskussionsforum för LCHF-kost Diskussionsforum för LCHF-kost LCHF Nybörjare Min första lchf- burgare på Burger king!

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #5548
  AvatarMiamaria1980
  Deltagare

  Va i ett köpcenter i lördags och det blev dax för lunch, gick runt och valde mellan de få alternativen som erbjöds, sambon ville ha hamburgare och jag tänkte att ok, det ska ju gå att få utan bröd, jag provar! Expediten va en ung tjej med ny på jobbet skylt, när jag sagt min beställning ” en whopper utan bröd men med extra bacon och ost, så såg hon ut som en fågel holk! Hon säger – jag tror inte vi säljer utan bröd, man äter ju hamburgare med bröd som du kanske vet, men jag ska fråga min arbetsledare. Denne kommer fram till kassan, inga problem vi har till och med en knapp på kassaapparaten som är för utan bröd säger han stolt! Han går iväg och tjejen upprepar min beställning. Du ska allltså bara ha en hamburgare med bacon och ost och pommes? Nja säger jag, lite sallad kan det gärna va på burgaren och ingen pommes! Jag ska fråga om det går säger hon och försvinner! Arbetsledaren återkommer och säger ja inga problem! Efter en liten stund serveras min hamburgare på plasttallrik, fint dekorerad med bacon, ost, majonäs och sallad av tjejen i kassan. För att vara ytterligare lite besvärlig ber jag om bestick, hon säger då, visst men man äter inte hamburgare med bestick! Jo jag gör det säger jag då ganska irriterad! Hur som helt hamburgare va god och jag blev mätt, men lite krångligt blev det!

  #85705
  AvatarMarit76
  Deltagare

  Men va bra att de fixade det så! Jag har bara beställt dubbla cheeseburgare och sedan plockat bort brödet själv och suttit med kladdiga fingrar, men visst har man rätt att ställa krav när man betalar för maten.

  #85700
  AvatarVeronicaS
  Deltagare

  Bra att veta! Tack för infon! 🙂

  #85701
  Avatarwar
  Deltagare

  BK har ju som måtto ”Your Way, right away”

  #85702
  Avatarwar
  Deltagare

  Jag jobbade i 6 år på bk, brödlösa burgare är vanligare än vad man tror

  #85704
  Avatarpoppiloppan
  Deltagare

  Tjejen i kassan kommer nog vänja sig snart 🙂 När jag beställt det har det absolut inte varit några problem, inte ens en blick som avslöjar att jag beställer en specialare. Fått burgaren på fat och med bestick. Kanon!

  #85703
  AvatarJannebananen
  Deltagare

  oxå jobbat på bk, ”minus bröd och ketchup, i övrigt extra allt” säger man! o beställer en whopper eller dubbel wohopper cheese… godaste burgarna!

  #85706
  AvatarChic mamA
  Deltagare

  Ett bra tips att ta med sig, man hamnar ju där ibland…

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.