Min väg mot hälsosammare liv

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 25 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #1792
  Avatarsoser
  Deltagare

  Hej, nu vill jag dokumentera min resa och ta hjälp av er mysiga människor som verkar finnas på detta forum. Det finns ju forskning som visar att det är lättare att ta stöd av en grupp människor med samma målsättning. Jag började med LCHF igen nu i januari efter att ha använt detta tankesätt tidigare. Tyvärr gick det åt fel håll. Nu vill jag ändra på detta och gå en ny och lättare framtid till mötes. Jag har en hel del att gå ned och tänker ta till mig nivån på delmål om 5 kg som några skriver om – det verkar vara en vettig nivå.

  21/1-11 136,7 kg Då hade jag eg. börjat lite tidigare men inte fått exakta siffror, men drygt 137 iaf. En botten som aldrig mer ska nås!

  27/1-11 134,6 kg Slåss fortfarande ibland mot sockerdemonerna, men det ska gå. Har dessutom hittat massor av härliga LCHF-recept

  Tjingeling

  #28541
  Avataralfons
  Deltagare

  bra början en resa börjar alltid med första steget det har ju du gjort.

  #28532
  Avatartoru
  Deltagare

  Välkommen till forumet och lycka till!

  #28534
  AvatarAnettan
  Deltagare

  Välkommen och lycka till. Kör på bara och är det något så finns det fullt av visa lchf människor som säkert kan svara på dina frågor 🙂

  #28533
  Avatargoamarie
  Deltagare

  ”även en tusenmilafärd startar med ett steg”

  hhi välkommen vi kmr hjälpa dig med det vi kan 🙂

  #28538
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Välkommen och lycka till=)

  #28554
  Avatarsoser
  Deltagare

  Tack allihop för välkomnandet! 🙂

  #28547
  AvatarAriadne
  Deltagare

  Välkommen hit! Ska bli spännande att följa även din resa! 🙂
  Hittade själv till det här forumet först i år, och tycker att jag får mycket inspiration, motivation och energi härifrån. Hoppas att du kommer känna samma sak! 🙂

  #28553
  Avatarsoser
  Deltagare

  Har suttit härunder eftermiddagen och slagits med sockerdemonerna ett tag, men de har inte fått segra än…….tjo ho. Det blev två ägg- och baconmuffins istället. De har en tendens att fortfarande vilja visa sig mellan varven. Det varierar som tur är. Ofta har de snällt infunnit sig på sin rätta plats dvs någon helt annanstans ute i rymden eller nåt där inte någon kan få tag på dem….

  Tidigare idag,lunch: köttfärs från frysen som var infryst innan lchf påbörjades därför fanns pasta i matlådan också. Pastan åkte i sophinken……..Det är en STOR framgång för mig som har tillhör dem som har svårt att slänga mat.

  Frukost A-fil med nötter och solrosfrön, mosat ägg med smör. Ska försöka byta ut frukost till mer protein-fett-frukost.

  #28540
  AvatarKnuffa
  Deltagare

  Välkommen soser! 🙂

  Jag ser fram emot att få följa med dig på din resa och samtidigt dela med mig av min egen. Apropå din fil-frukost…det är lite vanans makt, inte sant? För mig var det lite som hotellfrukost när jag gick över till att äta bacon och äggröra på morgnarna. Men oj vad gott det är och oj(!) vad jag håller mig mätt länge.

  Lycka till nu, vi ses i forumet!

  #28537
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Välkommen och lycka till=)

  #28544
  AvatarMIXA
  Deltagare

  Hej och välkommen! Jag brukar ha en sittning med mina demoner med lite keso, grädde och några droppar FUN – äpple. Ooooo, så gott. Demonerna drar sig tillbaka ganska nöjda! 🙂

  #28552
  Avatarsoser
  Deltagare

  Tjo hopp, vågen har varit snäll, eller så är det jag som har varit snäll mot min kropp och givit den lchf. Det händer lite i af 🙂 och tur att det är vinter än….så att jag hinner bli mindre till sommaren….:-)

  Jan 137,4 kg
  17/2 132,4 kg

  #28543
  AvatarMIXA
  Deltagare

  Toppen, fortsätt så. 🙂 🙂 🙂

  #28536
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  ohh… bra=))

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 25 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.