Min viktnedgång har avtagit helt!?

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 12 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #5804
  BigMike
  Deltagare

  Borta, borta, bort!

  #89565
  Zoolo
  Deltagare

  Motionerar du något?? En långpromenad varje dag kanske sätter fart på viktnedgången. Jag e själv tung o orkar inte med mer än promenader just nu, men det är bättre än inget alls. Pröva nån vecka o se om det händer nåt..Sover du bra? Hur är det med stress? Dricker du vatten? Jag siktar på ca 0,5 kg/vecka, för jag har ca 50 kg att gå ner..Låter det här ta sin tid..ett år eller två.

  #89566
  LibidoAirbag
  Deltagare

  Pepp pepp pepp!

  Ge inte upp eller hitta på några dumheter bara för att vågen är dum mot dig!

  Du kan testa att köra en fakirvecka och se om det hjälper.
  Själv fick jag så bra resultat utav fakir så jag har i princip(med några få undantag) gått övertill det helt.

  #89569
  BigMike
  Deltagare

  Borta, borta, bort!

  #89567
  LibidoAirbag
  Deltagare

  @BigMike 391381 wrote:

  Tack för peppningen!

  Fakir blir väl väldigt tråkigt och inte är det speciellt gott heller att bara äta kött, fisk, fågel, ägg och smör samt bra kryddor som chili, cayenne, ingefära och gurkmeja, som är de mest metaboliskt boostande kryddorna vi har.

  Men man ska kanske ge det en chans…

  Javisst kan det bli tråkigt, men det går att variera mycket ändå.
  Samtidigt så anser jag att jag har ätit så mycket gott under mina 26 år på denna jord så jag kan avvara ett år eller två på lite tråkigare mat.

  Det förtjänar min kropp.

  #89560
  Solile
  Deltagare

  Tråkigt med fakir? Nej då, bara du varierar dig lite med tillbehören gör ju mycket! Majjo går ju att krydda i all oändlighet, samma med bea. Det behöver ju inte vara beakrydda om du gör egen? Testa med andra kryddor 🙂
  Och nån liten jävla gurkbit eller ett par oliver är ju helt OK även under fakir om man vill 🙂
  Och kolla på olika ostar att ha till/smälta över köttet, det är supergott! Finns ju några att välja på med nära 0 kh i.

  #89568
  ITArkitekten
  Deltagare

  Arlas Stureost tycker jag är bra, 38% fett och nära 0 kolisar

  #89562
  kyra
  Deltagare

  Jag ger upp nu, 6 veckor, stentuff mot mej själv, men har bara ökat i vikt, har inte ens orkat PW som förr, benen ”stumnar”, jag är supertrött på maten som dessutom blir väldigt dyr, hatar ägg, avskyr majonnäs, ni hör ju själva, jag är så less! Det var iaf intressant att prova, kanske jag tar upp det igen senare, men för tillfället ska jag frossa i frukt och ta en macka till kaffet på morronen!

  #89561
  Daquiri
  Deltagare

  Du har förmodligen varit för tuff mot dig själv men jag förstår vad du menar. Till skillnad mot min man som gått ner 7kg sen februari så har jag själv gått upp en storlek i byxor. För första gången i mitt liv börjar jag få en liten midjevalk. Jag har funderat på att göra en egen variant nämligen low carb LOW fat. Läser man vad Annika Dahlqvist så har hon också reviderat sina uttalande. Jag har hört henne säga att man ska skiva smör med osthyvel och äta, nu säger hon att vi ska äta lagom med fett. För mig är det ganska stor skillnad. Hon har också sagt att lchf:are inte är de smalaste människorna men bland dem mest välmående. Jag har aldrig trott att majonnäs är bra för kroppen så det har jag inte börjat med nu heller. Jag tror du kan äta en variant av LCHF utan att äta detta och en massa ägg. Om du längtar efter en macka så hittar du lågkolhydratbröd på nätshoppar, om du inte vill baka själv.

  #89559
  Lillnettan
  Deltagare

  Alla funkar individuellt och jag tycker att syftet med lchf är just att man ska hitta sin egen variant. Jag äter inte så mycket fett som rekommenderas för då exploderar min mage (för att uttrycka det diskret), jag äter sällan bacon, vräker inte i mig ägg, äter mycket grönsaker osv. Har man väl hittat ”sin” lchf och kroppen är trygg i det, då tror jag att vågen rör sig, men det kan ta ett par månader av experimenterande och frustration förstås. :/

  #89563
  kyra
  Deltagare

  Tack så mycket för peppningen….jag ska ta några veckor med frukt, som jag har saknat jättemycket och med pasta, som jag också längtat enormt efter, sen kanske jag tar tag i detta igen och inte tvingar i mej sån jag verkligen inte tycker om eller mår bra av! Tack snälla…..

  #89564
  kyra
  Deltagare

  Tack….jag behövde höra det här, jag tar en paus och kommer igen :vinka:

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 12 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.