Mina provsvar!

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #558
  Avatargodfett
  Deltagare

  Jag beskrev tidigare att jag fått ont i fingrarna, elaka tungor hävdade att det berodde på att jag ätit LCHF kost i drygt en månad. Jag uppsökte läkare för mina besvär, vä handknöl som gjorde ont och hö lillfinger som var svullet. Detta kom bara pang bom en dag och lite känningar har jag haft för ett par år sedan. Läkaren som inte trodde det berodde på kosten tog en hel drös prover på mig. Svaren fick jag i dag och alla prover var helt Ok utom reumatikerprovet som var aningen för högt. Han sa att jag skulle ta Ipren vid behov. Jag som inte heller tror att LCHF kosten framkallat detta fortsatte med kosten och jag tror att mina besvär kan bli bättre just med LCHF kost. Vad säger ni?

  #9943
  Avatarcathrine
  Deltagare

  Ja det är ju alltid lätt att säga att det är ngt annat som är ”skumt” när man får reda på att tex., i ditt fall nu att du äter denna kost. Visst är det lätt att säga att det är säkert den som orsakar detta problem.
  Lite som Epilepsi eller ADHD rida lite på dem när man inte riktigt vet… 😮
  Lite trött på såna fördomar :-

  #9945
  Avatargodfett
  Deltagare

  Ja det är tråkigt när man hör sånt här. Men tror inte ni att LCHF kosten kan förbättra mina besvär? 🙂

  #9942
  Avatarcathrine
  Deltagare

  Det är troligt men det är bara tiden som visar 😉

  #9941
  AvatarDennizon
  Deltagare

  jag är absolut inget expert i ämnet men jag har aldrig hört om någon som ätit lchf och fått liknande besvär så jag tror inte heller det har med lchf att göra. själv så skulle jag bara fortsätta äta lchf och se om besvären går över med tiden. 🙂

  #9944
  Avatarseijariitta
  Deltagare

  Hej jag är inte heller expert på detta. Men har själv mycket reumatiska besvär och märker att har inte samma intensitet i värken nu när jag har ätit lchf-kost från augusti i år. Det roliga är att min man som hade tennisarmbåge i båda armarna många år, plötsligt upptäckte att han har inte ont i dem länge. Och vi kan inte hitta på någon annan orsak än just kostens betydelse. Han äter detta också. Jag kan säga att kosten gör en hel del, men är inte allt förstås, reumatiska sjukdomar är en inflammation i kroppen och har mycket med att göra, hur magen mår. Viktigt att kunna ta' upp näringen från maten som i sin tur håller immunförsvaret i gång. För mig har denna kost hjälpt bla. med blodsocker, som alltid gick i berg- och dalbana. Nu aldrig med sådana besvär. Även matsmältningen fungerar mycket bättre, behöver inga tabletter för det länge. ;D det ända som jag funderar ibland, kan man äta så här god mat och inte bry sig om sina kolesterolvärden som var så höga innan ::)
  HA' NU EN SÅÅÅÅ GOD JUL ALLIHOPA OCH ÄT MED HÄLSAN :-*

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.