Minskande kroppsomfång och kläder

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #5921
  AvatarLimp
  Deltagare

  Ni som gått ner stort, hur ofta anpassar/anpassade ni klädgarderoben till kroppsomfånget och hur många nummer i taget ? Min byxor börjar hänga kraftigt och funderar när det egentligen blir dags att skaffa mindre storlekar och hur många nummer mindre i så fall för att möta fortsatt viktnedgång?

  Berätta om era erfarenheter…

  #90685
  AvatarSlacktivisten
  Deltagare

  Jag köper bara kläder när mina nuvarande är utslitna. Det blir den storlek som passar för stunden, jag köper inte mindre i planerande syfte. Steglöst bälte fixar det.

  #90686
  AvatarZoolo
  Deltagare

  Jag köper ofta kläder via Tradera o säljer även där p.g.a att jag inte vill lägga fullpris på kläder förrän jag nått målvikt om ett par år:wink-smiley:Värt o kika in där om du inte redan är aktiv. Många slantar att spara.
  Finns både nytt o begaganat till få slantar.

  #90684

  Jag har köpt begagnat och fått av en kompis eftersom. Har på ett år gått från strl 52 till strl 44. Som tur är finns det massor m gbp opade som säljer sina kläder billigt. Jag vill ha kläder som sitter bra, är less på att gömma mig.

  #90682
  AvatarJimmy_Flessa
  Deltagare

  Jag har vart både extremt underviktig och extremt överviktig så jag har allt från XS – XXL på vinden så jag kan känna mig trygg. Finns alltid ett val 😉

  #90687
  AvatarLimp
  Deltagare

  Vad har du för storlek idag, Jimmy ?

  #90683
  AvatarJimmy_Flessa
  Deltagare

  M-L beroende på 🙂

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.