Minskat – 6 kg på 2,5 månader

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #595
  Avatarcathrine
  Deltagare

  När jag åkte till thailand var där 2 veckor och kom hem i 2.11 var jag på vågen före jag åkte.
  GIck inte på vågen när jag kom hem, har inte varit på vågen förrän idag och märkte till min stora förvåning 😮 att jag gått ner -6 kg. Har inte ätit mycket under dagen men har ätit lchf och kolisar….fy på mig ::)
  I Thailand var det inte lätt att äta lchf, inte alls. Man åt vad det fanns men i små portioner och flera gånger per dag typ 5 gånger per dygn.
  När jag 😀 kom hem började jag försiktigt med lchf. Det stora + är ju att pasta, potatis, bröd äter jag inte alls. Pasta och potatis gillar jag inte i ngn form. Mjölprodukter kan jag inte äta alls egentligen fast jag inte skulle äta lchf för jag har keliaki. Men typ lite godis ngra gånger inom denna tid (lördag) ibland frukter med låga kolisar o chips har jag ätit men bara lite och drukit pepsi maxi.

  Det vad jag har kommit på är att man bara skall äta i små portioner och inte tänka på hela tiden att man måste gå ner i vikt. För jag hade inte tänkt på de alls. Och när man minst tror….så
  Jag har promenerat 4 gånger per vecka i 1 h i rask takt med hunden man kan ha en kompis med så är det roligare….såklart. Det är kankske inte roligt i början men när man gör det till en vana blir det roligt ;D ;D Jag har ätit lchf nu i 9 månader o trivs med det bra o har inte tänkt sluta med den livsstilen.

  #10724
  AvatarLocmariachis
  Deltagare

  Inte illa! Det är nog svårt att lchf a under semmestrar men det är bara ta nya tag.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.