Mitt nya liv pågår här och nu!!

Diskussionsforum för LCHF-kost Diskussionsforum för LCHF-kost LCHF-Dagbok Mitt nya liv pågår här och nu!!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #661
  Avataremmsis
  Deltagare

  Hej på er! Är så glad över att jag har hittat en viktminsknings metod som fungerar för mig. Trodde då att det aldrig skulle ske.!!

  Jag är en lång tjej på 1.81 som har lyckats gå upp ett antal kg de senaste åren. Gav liksom upp. Kände att jag tappade fotfästet om mig själ. När jag hörde om lchf så vägde jag 95,9kg just nu tre veckr senare väger jag 92,4. Helt otroligt vad fort dessa första kg försvann. Målet är 75 men jag gillar min kropp runt 80kg så förtsa målstoppet är 80.Så nu är jag inne på min fjärde vecka och det känns bra än så länge.

  Så här ser mina matdagar ut. Kanske inte har fått full koll på allt, räknar inga kolhyderater men det har ju fungerat så jag kör på.

  Frukost vissa dagar bacon och ägg eller två flatbröd med ost yougurt med grädde i samt linfrön advokado på mackan
  lunch lite allt möjligt kan bli ute mat då jag har ett sådant job men jag har köpt kina mat utan ris eller en kyklingsallad.
  middag grytor av alla slag, http://www.lchf.recept.se
  kvällsmat ostrullar flatbröd ibland

  js vi får se skall läsa på mer om hur mycket man får äta.

  #11579
  AvatarLocmariachis
  Deltagare

  Hej! Jo första veckan -orn alåter det swoch på en par kilo och sen börjar man den grå vardagen men den ljusnar och minskningen fortsätter om änn i lite minder takt.

  Lycka till.

  #11580
  Avataremmsis
  Deltagare

  Varför ger jag alltid upp!!!!!!!!!!!!!!!! Blir så arg på mig själv. Har visserligen inte gått upp så mycket i vikt men jag har slutat i stort sätt helt med Lchf. men jag skall nu ta nya tag igen. Men jag kan inte annat än att bli besviken på mig själv. Det som gick så bra för mig och jag som kände att detta var en metod som fungerade för mig och var så lätt. Men så började jag tycka att det var för dyrt och så halkade jag dit igen och då äter jag allt istället. Jag vet ju hur dåligt jag mår i min vikt och hur mycket jag vill gå ner i vikt. Jag vill väga så där runt 75-80 då vet jag att jag känner mig glad och nöjd.

  Men men nog med klagan dags igen att göra något. Skall i morgon starta igen. Men jag behöver ideér för en som jag som är lat i köket och som inte har mängder av pengar 🙂 Ja billig mat om inte annat. Kan någon tippsa mig.

  #11578
  Avataragnetasch
  Deltagare

  Det finns mycket billigt LCHF-kött, i alla fall ofta till extrapris; fläskkarré, picnicbog, fläskkotletter, kassler o tjocka revbensspjäll. Ofta är det billigare att köpa hela köttbitar o skiva själv, bra att ha i frysen.
  Köper du köttfärs; leta efter den billiga fläskfärsen.
  Hel kyckling, kycklingklubbor o kycklingvingar är mycket billigare än den magra o dyra kycklingfilén. Även om man är lat orkar man nog sätta in en kyckling i ugnen eller lägga den i en kokgryta.
  Frysta räkor brukar vara billigt o gott till ägg o majonnäs eller i fiskgrytan.
  Brie o ädelost brukar finnas i storförpackningar i affärerna till en billig penning.
  Billiga o nyttiga grönsaker är vitkål, lök o broccoli.
  Börja med att fundera på vilka råvaror du ska köpa o gör ett recept efter dom. Låt inte andras recept styra dig, då hamnar du lätt i en ”lyxfälla” 😉

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.