mörk choklad

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #2769
  Avatarmanal27
  Deltagare

  jag har läst efterrätter recept det finns mycket mörk choklad och kakao ändå i de både finns >10 kolhydrater per 100g och jag har läst att mörk choklad är god om man äter lchf,,om någon kan förklara,,tack

  #43139
  AvatarMynlen
  Deltagare

  Man äter ju inte 100g cacao åt gången. Och choklad, mycket mörk typ 80% och högre, då kan man ta EN ruta om man nu verkligen är så sugen.

  Det är typ inte bra men om det är en liten bit inte så dålig heller, då blir det inte många kh.

  #43136
  Avatargoamarie
  Deltagare

  men man underhåller sitt sötsug…..

  #43138
  AvatarMynlen
  Deltagare

  jo, men det är upp till var och en att bestämma hur den handskas med det…. jag har nu sötningsmedel i mitt morgon äggmjölkslatte för att jag annars verkligen inte klarar av att dricka det, men det är jag som bestämt att jag kan hantera det.. F.ö. smakar det inte sött alls, bara litet mindre beskt 🙂

  #43140
  Avatarmanal27
  Deltagare

  jag glömt allt om söt saker och fika det var lätt för att jag har provat mycket dieter innan jag har börjat med lchf men jag använder hela tiden sötningsmedel till te bara ,,måste jag undvika den eller det ingen fara att använda med lchf diet??

  #43137
  AvatarMynlen
  Deltagare

  fara o fara… det är ditt val om du gör det. Det är iallafall så att om du fortsätter att använda söta saker ditt sötsug hålls vaken.

  Te ska inte vara sött enligt mig men då har jag inte haft något i det sen jag var 13 eller så…

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.