Motion för att komma igång igen?

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3174
  Avatarika76
  Deltagare

  Hej alla!

  Nu har vikten och måttbandet varit stilla i en hel månad?! Jag äter runt 15 gram kolhydrater/dag och är otroligt strikt med vad jag stoppar i mig men ändå händer inget mer 🙁
  Jag är 1.65 lång och väger nu 69 kg (mitt mål är 62)
  Vad skulle ni tipsa om för att få igång viktnedgången igen?
  Jag har funderat på promenader och träning men vet inte om det hjälper för att få kilona att försvinna? Samtidigt formar ju det kroppen? Shit vad svårt det är…. 🙁

  Kram på er!

  #49321
  AvatarSkold29
  Deltagare

  Promenader är ju om inte annat bra för det allmäna välbefinnandet. Stavgång är effektivt och bra för att få upp flåset lite. Detta med träning är en fråga för mig också. Styrka bygger ju muskler som väger mer än fett och kan göra att man går upp lite men samtidigt blir ju kroppen fastare så det är ju vad man är ute efter med sin träning.

  Angelica

  #49322
  Avatarjessiehb
  Deltagare

  Jag kom precis igång med att träna i lördags igen. Har varit lite lat de sista månaderna.
  Jag har inte den bästa konditionen så jag ställde mig 11 min på crosstrainern och ökade takten omedvetet faktiskt. Sen körde jag lite magövningar, lite armar och lite rygg.
  Sen stog jag 2 min till på crosstraniern (orkade inte mer) och ca 10 min på löpbandet, 6 km/h.
  Jag tränar bara de mest nödvändiga musklerna för mig då jag har rätt mycket bröst att bära på.
  Får se på torsdag om det gjort nån skillnad.

  I'll let you know 🙂
  Och skriv gärna om du kommer igång med nåt 🙂

  #49324
  Avataruw74
  Deltagare

  Jag tror starkt på motion i bemärkelsen rörelse. Det kan vara att man går till affären eller tar trapporna istället för hissen. Ja, den där gamla vanliga trallen.

  Själv försöker jag träna spinning två gånger per vecka och skall försöka återuppta mitt styrketränande. Jag mår bra av det. Och det verkar fungera väl med mitt LCHFande.

  #49323
  Avatareveinamy
  Deltagare

  Klart att träning är bra för viktnedgången. Jag går normalt sätt mellan 1-3 timmar promenad per dag eftersom att jag har två hundar som kräver mycket motion (Amstaff och rottweiler). Men då jag inte längre räknar promenader till träning så joggar jag även samt går till gymmet. Har varit lite ofokuserad i min träning tidigare men nu tänkte jag satsa ordentligt på att bygga upp en bättre kondition samt göra om mitt fett till lite muskler istället 🙂 Två dagars styrketräning i veckan och resten av dagarna ren konditionsträning är mitt upplägg.

  Ju mer du tränar desto mer kommer du vilja träna. Att röra på sig blir som en drog tillslut som du inte kommer vilja vara utan (jag lovar) 😉

  #49320
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Det var nog ingen som sa att träning inte var bra, bara inte nödvändig för viktnedgång… ??

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.