Någon målviktig??

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3503
  AvatarNussaF
  Deltagare

  Är lite nyfiken på hur ni lever som äter lchf enbart för att må gott eller för att inte lägga på er vikt .
  Är ni lika strikta som ni var innan eller kan ni unna er att äta kh ibland? Vågar man det? Vill man det?

  #53889
  AvatarFranke
  Deltagare

  Det är lite svårare att äta strikt om man är normalviktig för ”det spelar ju egentligen ingen roll” då. Jag fuskar nångång i veckan eller så. Mår inte bra efteråt… Dock fuskar jag rejält när jag väl fuskar, kebabrulle med godis efteråt.

  #53891
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  jag är nästan färdig och är lååångt ifrån lika strikt som förut, äter mer grönsaker, lowcarb bröd ngn gång och lite mer öl=))

  #53890
  AvatarVodo
  Deltagare

  Jag är i mål sedan ett år tillbaka. Jag äter lchf i grunden, men gör avsteg ibland utan att känna skuld för det. Men jag har inget speciellt sötsug som riskerar att triggas igång, eller några sjukdomar som blir värre av kolhydrater. Äter jag för mycket utanför blir jag dålig i magen och samlar några vätskekilon.

  #53892
  AvatarSaris
  Deltagare

  Är väl mer eller mindre målviktig och fuskar en hiiimla massa. Ett par dagar i veckan äter jag frukt och grönsaker i stora lass och torkad frukt och annat jag är sugen på. Dock inte ätit ris, pasta, bröd (utom low carb), potatis eller godis på 6 månader. GRYMT jobbat för att vara mig. Innan var det en stor påse varje kväll. 500 spänn i veckan på hemmakväll.

  #53893
  AvatarVivvi
  Deltagare

  Min målvikt är väl si sådär minus 5-10 kg.
  Jag är inte i mål, och äter inte jättestrikt även om jag borde.

  Jag har antar jag pga. det inte gått ner så mkt. Men jag mår tusen ggr bättre nu. Tex. så har jag i så många år lidit av väldigt hård mage och få toabesök. Dom problemen är så gott som borta.
  Toabesöken är ibland inte varje dag, men när det händer så är det aldrig hård mage längre. Så för min del kör jag vidare med LCHF för att jag mår fint, sen får vikten komma i den takt den vill.
  Ursäkta allt ”skitsnack” 🙂

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.