Någon som faktiskt blivit smal på riktigt med LCHF?

Diskussionsforum för LCHF-kost Diskussionsforum för LCHF-kost Allmänt om LCHF Någon som faktiskt blivit smal på riktigt med LCHF?

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4881
  Avatarpoeta
  Deltagare

  Hej vänner!

  Jag vet att massa personer inklusive jag har gått ner många kilon med LCHF och det är fantastiskt.. Men jag undrar… (Då jag själv har svårt att tappa vikt nu när jag bara har kanske 5-7 kilos övervikt kvar…

  Har någon faktiskt gått ner och blivit riktigt smal? Utan trivselkilon? Med denna diet? Vore spännande att höra hur lång tid det tog och om det hänt..

  Kram på er!

  #75024
  AvatarSaris
  Deltagare

  Jag vill referera till Toru och Trollet. Jag är ”riktigt smal” och utan trivselkilo men jag hade ingen direkt övervikt att starta med. Men klart att det går. Katrin Zytomierska!

  #75027
  AvatarJannebananen
  Deltagare

  Jag ska visa er!!!

  #75023
  AvatarSolile
  Deltagare

  Jag med!

  #75021
  AvatarVodo
  Deltagare

  Jag gick ned från ca 70 kg till 53 kg (1,65 cm). Jag har xs på tröjor numer och small på byxor. Är ett klassiskt päron så jag är enligt mitt eget tycker för smal upptill men något för stor nedtill. Aldrig är man helt nöjd 😉 Jag smög igång med LCHF efter jul för två år sedan och var inte strikt alls. Landade på 53 kg i maj någon gång. Ca 5 månader alltså.

  #75028
  AvatarLeolisa
  Deltagare

  Är inte smal som jag vill riktigt än. Men har gått ner 33 kg so far med kolhydratsfri kost. Inte illa, om jag får säga det själv. Detta tog 1-1,5 år ungefär. 🙂

  #75022
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Ha ha, tackar! Men riktigt smal är jag inte ännu… till sommaren kanske;)

  #75025
  AvatarMariamaP
  Deltagare

  Jag är inte riktigt klar än men har gått ner 36 kilo sen jag började i April 2011. Ligger nu på 64kg med mina 172cm, inget löst skinn här inte…..dock är det precis som du säger de sista kilona är de våraste, ska gå ner till 60 men tänker lägga till träning nu för att forma kroppen som jag vill ha den. Har annars bara kört lite promenader 🙂 NU KÖR VI!

  #75026
  AvatarJannebananen
  Deltagare

  Gött o höra att det funkar! Inte för att jag tvivlar, men ändå!
  Jag ska minsan oxå fixa detta!

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.