Någon som gått nedåt 20 i BMI med LCHF?

Diskussionsforum för LCHF-kost Diskussionsforum för LCHF-kost LCHF Nybörjare Någon som gått nedåt 20 i BMI med LCHF?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #6086
  AvatarJsoderbe
  Deltagare

  Hej,

  jag är ganska ny och har kört LCHF i 3-4 veckor. Jag har kört normal/liberal (25-50 g carbs), och gick snabbt ner från 97 till 91 kg. Dock har jag stått still under ledigheterna, och då infinner sig tvivlen.

  I BMI har jag gått ner från 29 till 27 och ska vidare ner till 25 innan jag är nöjd. Det motsvarar 85 kg, vilket är så långt jag kan och ska gå ner.

  Jag äter rätt vad gäller proteiner, men kanske lite lite fett. Jag ligger absolut på ett lägre kaloriintag än förut, och känner mig egentligen aldrig hungrig ändå. Jag har ersatt mycket av pasta och potatis med andra grönsaker, som dock har avsevärt lägre kolhydratprocent. Jag äter eller dricker inget som innehåller mer än 5% kolhydrader, och sparsamt även av det.

  Frågan är om någon gått nedåt 20 i BMI här, och kan ge mig lite råd om hur jag ska tänka den kommande månaden för att gå ner ett kilo i veckan?

  Jag är lite orolig att det inte ska funka att gå ner de sista kilona med LCHF helt enkelt. Jag har flera vänner som tappat 25-30 kg men nu är jag tänker på det har de aldrig tappat de sista kilona, utan alltid haft lite fläsk kvar.

  Jag kan tillägga att jag inte kan motionera i någon större utsträckning, pga diskbråck. Jag är inte någon soffliggare ändå, utan rör mig absolut mer än snittet. Dock kan jag inte springa eller gå på gym.

  Mvh

  Johan

  #92107
  AvatarMiamaria1980
  Deltagare

  Det blir ju svårare att gå ner för varje kilo känns det som. Äta mindre portioner?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.