Någon som haft ca 7 kg att gå ner o isf hur lång tid tog det? NYFIKEN!!

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3540

  Precis som i ämnet: Vill gå ner ca 7 kg. Innan jag blev gravid vägde jag 58 kg och var 170 lång. Jag var så nöjd o mådde bra o tränande. Gick upp typ 25 kg under graviditeten och har gått ner det mesta förutom på mage och rumpa (mycket fett kvar) Har provat ALLT, träna, äta rätt mm men utan resultat så till slut valde jag att testa lchf (har oxå haft stora probelm med sockerberoende, humörsvängningar o matsug) för den verkar ju kanon enligt många. Sockerberoendet är nu borta, jippi. JJämnare humör men lilla vågen är trög att få med på noterna… Nu undrar jag, hur lång tid bör det ta för mig att tappa dessa kilon? Jag äter vanlig LCHF dvs grönsaker, fisk, mejeriprodukter i normal mängd. Inget socker , godis mm. Inga rotsaker, bröd , pasta nötter bär lr dyl. Någon som har ungefär samma utgångsläge som jag? Hör av er isf! Vore jätteintressant att få veta om era erfarenheter.

  #54370
  H.Andersson
  Deltagare

  Det är ju verkligen olika från person till person! 🙂
  Men försök att nolla lite kanske, alltså att du inte äter några kolhyderater. Det sägs att det kan sätta fart på viktnedgången lite. Men personligen tycker jag man ska skita i att väga sig och använda måttband istället 🙂

  #54368
  AE
  Deltagare

  Jag började äta så här den 17:e februari i år…vägde mig inte när jag började men jag uppskattar att jag vägde ungefär 67 kg (jag är 172 lång).Nu väger jag 57-58 kg och mår hur bra som helst…jag har kört ganska strikt periodvis och har tyckt att det funkar bra.Nu äter jag lite mer varierat..lycka till och ha tålamod!

  #54369
  Jennyhedstrom
  Deltagare

  Svårt att säga eftersom du inte skrivit ut hur mycket du väger osv. Jag har gått ner 5,5 kg på 3 månader! Går ju långsammare ju mindre överviktig man är. Väger du 100 kg tar de nog bara två-tre veckor men är du som jag så tar de tid!

  #54371

  Tack alla för svaren! Låter positivt! Bara att kämpa på!

  #54367
  Helahelena
  Deltagare

  mina första 8kg (från 78 till 70) tog mej 7 veckor att tappa!

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.