Nån annan som haft magont i början?

Diskussionsforum för LCHF-kost Diskussionsforum för LCHF-kost LCHF Nybörjare Nån annan som haft magont i början?

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3689
  Alex
  Deltagare

  Har successivt gått över mer och mer till LCHF de senaste 1-2 månaderna. Har gått från 74 till 70 (vilket både känns och syns iom att jag låg på övre normalvikt innan). Är inte jättestrikt. Dricker juice och äter müsli till frukost. Däremot består nästan alla måltider av kött och grönsaker (lite bröd ifall det blir hamburgare). Har haft problem med magont de senaste två veckorna (har nog varit aningen mer strikt med kosten då också). Har gått på toa mer sällan och det har varit mindre och hårdare så jag antar att det är det som känns, men jag vill ju helst inte ha det så här mycket längre till.

  Så jag undrar om nån annan haft samma symptom i början, om de gått över och hur isf?

  #56474
  oeuf
  Deltagare

  Förstoppning är inte ovanligt vid omläggning till mindre kolhydrater i kosten. Maten har mindre volym och innehåller mindre fibrer. För dig kanske det enklaste sättet att komma till rätta med det är att lägga till lite fiber i form av (hela) linfrön i frukostmüslin? Eller annars mer grönsaker.

  #56473
  Helle
  Deltagare

  Ja jag har magknip varje gång jag äter. Har käkat lchf sen i måndags. Så jag hoppas de går över snart. För mig är det tvärt om. Jag har alltid vart hård och fått hemorojder pga de men nu när jag börjat med lchf är jag normal eller lös, hemorojderna har försvunnit och jag slipper skita rakblad iaf. Jag åt lchf en vända för nån månad sen också då blev magen också bättre. Minns inte om jag hade så mycke magknip men vet att jag hade det en del iaf.

  #56472
  Anonym
  Gäst

  glöm inte att dricka massor!
  stek auberginskal eller köp psylliummjöl; fast jag är ingen expert haahaha ;D

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.