När/hur sluta?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #905
  AvatarButirka
  Deltagare

  Hejsan.
  Började min viktminskning för ca ett år sedan. Jag vägde då 58 kg till mina 160 cm. Kille på 28 år. Började att röra på mig mer samt äta mindre portioner samt hälsosammare än jag tidigare gjort. Dock ej LCHF. I början gick det ganska så bra, men jag hade svårt att sluta gå ner i vikt. I julas vägde jag 38.5 och blev tvingad till läkare, dietister och likn vilka var väldigt oroliga för min hälsa.
  Jag gick då motvilligt upp i vikt till 45 kg. Väl där blev jag skrämd av min viktökning tror jag eftersom jag därefter minskade i vikt. Hur mycket vet jag ej, eftersom jag inte vägt mig sedan dess.
  Har nu lagt om min kost igen och försöker enbart äta mat utan några onaturliga tillsatser överhuvudtaget samt närproducerat kött, grönsaker m.m. Trivs väldigt bra som jag är, även om jag fortfarande vill gå ner i vikt. Dock vill jag ej bli så svag som blev en period i våras då jag förlorade all kraft. Kunde knappt lyfta mina armar utan att bli andfådd.

  Jag är medveten om att jag kanske borde gå upp några kilo, men jag har verkligen svårt för det.

  Någon som har några förslag på vad jag ska äta för att hålla den vikt jag har, utan att riskera att bli svag?

  #13246
  Avataragnetasch
  Deltagare

  Jag tycker inte du ska fråga oss om råd; här på forumet gör vi allt för att gå ner i vikt. Det är något du absolut inte bör göra, du är ju rejält underviktig o jag tycker du ska vända dig till en dietist.

  #13247
  Avatarwantingmemories
  Deltagare

  Det kanske även kan vara en idé att vända sig till en terapeut, jag tycker inte att det känns som att du har någon sund inställning till mat och vikt alls.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.