När man har nått sin målvikt

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #334
  Avatarcastru
  Deltagare

  Eftersom jag nu inte har sådär jättelångt kvar till min målvikt, ca 5 kg, så undrar jag hur man kan hitta en ny balans för att leva mindre strikt. Jag går nu ganska hårt efter 5% kh per produkt men vad är rimligt när man inte behöver gå ner i vikt mer? Vilka produkter kan man börja äta igen i mindre mängd och vilka ska man fortsätta att undvika?

  #8443
  Avatarmazen
  Deltagare

  Du vet säkert vid det här laget vilka produkter du inte skall äta. Kroppen visar säkert om din målvikt är rätt och vågen viar nog vad du kan tillåta dej. Har en bit kvar till min målvikt och när jag kommer dit kommer inte jag att förändra kosten nämnvärt

  #8445
  Avatarcastru
  Deltagare

  Jag funderar dock på att testa äta ”balanserad” kost efteråt… den gamla vanliga tallriken när jag är klar. Fast dock inget socker, och mindre kh än innan plus träning.

  #8442
  Avatarmazen
  Deltagare

  Ungefär det jag menade 😉

  #8441
  AvatarJacobO
  Deltagare

  vissa skulle nog säga att du borde köra lchf livet ut men det tror inte jag på. jag tror det mest naturliga är att vintertid äta lchf och sommartid ställa in kroppen på att huvudsakligen förbränna kolhydrater. men det betyder ju inte att man ska hälla i sig socker för det utan kanske äta fullkorns-produkter och andra långsammare kolhydrater som inte höjer blodsockret lika snabbt.
  jag tror detta är mest naturligt eftersom människan har haft tillgång till frukter, bär osv sommartid.

  men du kan ju alltid prova att föra in lite mer långsamma kolhydrater i din kost när du nått din målvikt. sålänge du märker att du mår bra av det och inte går upp i vikt så tror inte jag att det ska vara något problem. 🙂

  #8444
  Avatarcastru
  Deltagare

  Yes, så tänkte jag. 🙂

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.