När ni är sjuka?

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4654
  Avatarpoppiloppan
  Deltagare

  Hur gör ni då?

  Jag vaknade med mensvärken from hell imorse, plus nån mer magvärk längre upp, som när man har magkatarr, och en allmänt kass känsla i kroppen. Vi lunch kom megafebern och nu ligger jag här, tom i magen och hungrig men med noll aptit på riktigt mat.

  Kunde inte få få ner vare sig ägg eller bacon i morse och kaffe var bara att glömma. Fick i mig en rostad lchf-macka och drygt en dl naturell yoghurt. Lunchen kämpade jag med, men fick i mig en halv portion entrecote (som dock nästan kom upp igen) och sallad.

  Tanken på middag var bläää så nu har jag ätit en dl yoghurt till.

  Hur strikta fortsätter ni att vara? Det enda jag skulle vilja ha är typ frukt, glass eller kanske yoghurt.

  Vill inte paja en massa, och dessutom visade vågen +1,5 imors. Det var nog lingonkilon iofs, för ringarna gick inte på och jag kände mig übersvullen redan före jag sett resultatet.

  #71541
  AvatarSolile
  Deltagare

  Jag kör på med LCHF som vanligt. Har mått rätt illa ett par dagar själv, och då tycker jag att yoghurt/fil med lite hallon/blåbär känns ganska bra att äta. Men du kan ju göra egen glass? Bara vispa lite grädde, i med lite yoghurt, vaniljpulver och lite bär kanske? Sukrin om du vill ha lite sötma och sen veva ihop allt och in i frysen några timmar. Smaskens 😛

  Krya på dig!

  #71542
  AvatarMynlen
  Deltagare

  sjukdom går före LCHF. Så om du vill äta frukt när du är sjuk, gör det då. Efter sjukdomen kan du fortsätta igen!

  Jag var sjuk 2 dagar nu men kände inte för något, jo jag var sugen på vissa saker men så fort det nuddade vid min mun var det bläää. jag åt litet iallafall.

  #71544
  Avatarpoppiloppan
  Deltagare

  Tack för svaren.

  Har kappt kunnat äta något alls. Har så vansinnigt ont i magen när jag tar en tugga eller klunk av något. Dock inte magsjukeont, utan ont längst upp, som vid magmunnen. Febern ligger på runt 39 grader så aptiten dämpas ju naturligt, men jag känner mig ändå hungrig.

  Har skickat iväg maken för att köpa lite actimel och proviva, just nu känns det som att några dl med kolhydratig dryck är skitsamma. Kött och fett skulle kännas helidiotiskt att stoppa i sig.

  Får kravla mig upp på banan igen när jag är friskare

  #71543
  Avatarwar
  Deltagare

  Om jag blir magsjuk så äter jag sånt som är stoppande, annars äter jag precis som vanligt.

  Enkelt.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.