Nära skjuter ingen hare

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #6032
  AvatarTessan88
  Deltagare

  Ny dagbok… Och vill du höra ngt positivt så sluta läs redan nu!

  Varför egentligen? Mkt som händer i huvudet nu när man inte längre drar klädstorlekarna 46.

  Från 98 kg till 69 kg på under ett år

  38…trea…åtta… Ångesten kommer krypande med ett illamående tryck över bröstet. Paniken lägger sig som ett svart filten till allting.

  Fast det är inte bara vikten. Det är allt runt omkring oxå. Ett ex som verkligen bevisade för mig att människor är rakt igenom onda, och den lilla tillit jag hade för människor innan är som bortblåst. Visst fine! Då visste jag det – tack!

  Vem är jag?

  Jag är inte längre den tjocka flickan som gömde sig bakom skratt och fejkade leenden längre. Så vem är jag nu? En person som folk pratar om som ett objekt och nyfikna som få hur jag gått ner osv. Visst jag förstår att folk är nyfikna men vissa dagar orkar jag bara inte, utan vill bara gömma mig under täcket och trycka tillbaka ångesten som inte går att trycka undan.
  Jag är så förbannat trött på att bekanta kommer fram och de ända de kan prata om är vikt, vikt.vikt. Eller jo, de ännu nyfiknare undrar hur jag mår efter separationen och hur jag känner inför att han skaffade en ny så fort.

  Helt ärligt så är den människan den vidrigaste människan jag känner. En människa som varit otrogen i hela sitt liv och som är yber duktig på skådespeleri. Jag vill kräkas när jag tänker tillbaka på när jag läste hans sms i mobilen. (Visst det är inge bra gjort av mig men är man misstänksam så är man – jag hade ju rätt, ändå stannade jag kvar i några år). Jag säger utåt att jag önskar han allt gott men i själva verket så hoppas jag innerligt det motsatta.

  Och den stora grejen är inte det heller – allting har en mening och jag har lärt mig min läxa.

  Det jobbiga är att jag har känslor för en människa nu, men jag blir ångest fylld och livrädd att lita på en människa igen pga det exet gjorde. Jag är fruktansvärt rädd – ännu räddare är jag att jag ska lyssna på rädslan och backa.

  Jag funderar ibland på varför alla människor kommer med råd. Alla deras råd gör mig bara ännu mera rädd och förvirrad. Varför kan jag inte bara få vara? Lämna mig ifred och bara backa…

  Han sa att de sista sex månaderna hade han inte menat ngt ord alls han sakt. Tack! Och nu med den underbara killen jag träffat så blir jag omedvetet (eller medvetet) deffensiv när han säger positiva saker. Murar byggs upp men han ser igenom dem. Det låter klyschigt men han är så annorlunda… Han lyfter upp en istället för att sänka en. En som behandlar en med respekt istället för ..Ovanligt då jag själv alltid tryckt ner mig själv – kanske därför jag höll ihop med exet så pass länge? Då slapp jag trycka ner mig själv utan hade ngn som gjorde det åt en.

  Vilken jävla depp dagbok! Sorry… Men just nu är livet tufft och jag är ingen superhjälte längre

  Vem är jag?

  #91788
  Avatarcleo
  Deltagare

  Det var tunga ord…..jag tänker inte komma med något råd, men jag tror att det var bra att du ”skrev av dig”…..
  Bara genom att öppna sig som du gjort här och låta känslorna rinna ut i text tror jag kan kännas lite bättre….

  Jag hoppas att du kommer att riva din mur så småningom och låta dig själv få njuta av äkta känslor
  med denna kille som verkar ha just äkta känslor för dig, och inte låta ditt ex få övertaget om ditt liv….

  En styrkekram kommer här 😉

  #91789
  AvatarTessan88
  Deltagare

  Tack Cleo <3

  Ja det var skönt att skriva av sig!

  Mkt i livet som trycker ner en till jorden ibland, men svinet ska inte få en ända chans att göra livet fortsatt surt! Så är det bara och det jobbar jag med varje dag.

  __________________________________________________________________________________

  Helgen då. Helt out of controll 😉 På alla sätt! Även lchf sättet. Så back on track! Vill inte ställa mig på vågen heller… huvva! Men men idag vare hufsat ivf – klämt i mig lite brie ost nu på kvällen så i morgon så börjas dagen med en löprunda med hunden 😀 Kan man få bättre start? Tror inte det 😉

  #91790
  AvatarTessan88
  Deltagare

  Scillat Tessan!

  Efter allt KH i helgas så slutade löpturen idag efter 1 km. Astman kom som på beställning! Tack tack för det… Nej LCHF är den bästa medicinen – då behövs varken inhalatorer eller tabletter!

  Nu har jag en Pulled Pork i ugnen som doftar underbart gott! Är väl klar om sisådär en timme. Mat som tar tid att laga är god mat, stoppade in den i ugnen runt lunch idag 🙂

  Gosch, i kväll ska jag ställa mig på den där vågen – bävar för att den första siffran ska vara en sjua… 🙁

  #91791
  AvatarSlacktivisten
  Deltagare

  Bäva inte, bara konstatera fakta och kör på med LCHF Sjua eller ej. 🙂

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.