Näringsfördelning

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3230
  Avataramandaw
  Deltagare

  Drog igång med lchf för några veckor sedan, först i 'lightversion' men tyckte sedan att jag lika gärna kunde testa på riktigt nån månad. Tappade tre kilo ganska direkt, sen har jag inte vägt mig på ett tag, äger ingen egen våg så jag passar på när jag hälsar på föräldrarna några gånger i månaden. Känns ju lite ovant med allt vad man lärt sig om näringslära tidigare och därför är jag lite osäker på om jag ligger rätt. Skaffade ett konto på minmat ikväll (jobbar natt, och något ska man ju hålla sig vaken med) och med förbehåll för att jag inte vägt maten utan fick gissa lite så ligger dagens fördelning på 4% kolhydrater, 23% protein och 73% fett, sammanlagt 1500 kcal. Är kvinna, runt 25 och hoppas bli av med ca tio kilo, om det gör någon skillnad. Verkar det vettigt, ni som vet?

  #50533
  AvatarNadja
  Deltagare

  Det ser precis rätt ut ifrån vad jag har läst! Om man vill gå ned i vikt med LCHF i lite snabbare tackt ska det vara 20% protien, 75% fett och 5% kolhydrater !
  Är avis på dig som kan hålla det så exakt, jag har svårt med att hålla kh nere och fettet uppe! Några tips som du har hittat på vägen? 🙂

  #50532
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  ser perfekt ut=))

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.