Natur diet?!

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3733
  skogsmulle
  Deltagare

  Nu undrar jag över ifall någon har testat kombinera lchf och naturdiet ? jag går ner så himla saaaakta, kanske man kan byta ut nåt mål om dagen med naturdiet ? eller får kroppen helt spader då måntro?

  Hör gärna av er om åsikter, tips och råd..Ha en fin dag alla :o)

  #57317
  Franke
  Deltagare

  Skulle starkt råda dig att modifiera din lchfdiet snarare än att börja med sådant skräp. Om du redan försökt minska kolhydratesmängden, prova att minska kalorimängd helt enkelt, men ät fortfarande fett. Se till att äta näringsrik mat bara så du får i dig näringen du behöver (ägg, broccoli, blomkål etc).

  En annan sak du kan prova är att äta mer sällan, detta är visat att det gör att man äter mindre (även om man äter sig mätt). Prova 2 eller tom 1 mål om dagen, man vänjer sig relativt fort och kommer bara bli hungrig vid de tillfällena efter ett tag. Gå inte overkill på kalorirestriktioner bara, då tappar du bara muskler.

  Kan även hjälpa om du postar vad du brukar äta för något.

  #57316
  Franke
  Deltagare

  Naturdiets produkter är allt utom naturliga och innehåller stora mängder socker (samt den sortens socker som är absolut värst för insulinet, maltodextrin), så de går verkligen inte ihop med lchf kan jag tillägga.

  #57319
  alfons
  Deltagare

  Vad är naturdiet om inte kött och fett är det

  #57321
  skogsmulle
  Deltagare
  Quote:
  Vad är naturdiet om inte kött och fett är det

  Jo, det är väl så…

  #57318
  mctrollet
  Deltagare

  skriv ner allt du stoppar i munnen idag och posta här;)

  #57313
  Anonym
  Gäst

  I vilka varor finns maltodextrinet mest ?

  Tar ju åratal att orientera sig men en uppräkning på några hade varit bra, så man vet vad man behöver undvika, ingen vill ju få i sig livsfarliga ämnen
  nä ska googla, ska man gå ner i vikt får man ordna det själv bara det att när man håller sig till ett forum så slipper man öppna upp fler fönster, sparar krafter för alla har inte muskler i hjärnan

  #57314
  Franke
  Deltagare

  Sportdrycker (som trotsallt är gjorda för att ge energi till kroppen så snabbt som möjligt), öl, samt som fyllningsmedel till diverse sötningsmedel är de vanliga ställena.

  #57315
  Franke
  Deltagare

  Skulle inte kalla det direkt farligt, men värre än vanligt socker är det. GI 142………….. (referens är Glukos som har GI 100)

  Herregud, när jag googlar lite ser jag att det finns välling med 60g kolhydrater varav 30g var maltodextrin…….

  ”Jag provade själv en gång att äta denna välling (gjorde en kraftig och stor portion) innan jag skulle sova och mådde väääääldigt dåligt.
  Jag fick märkbart högt blodsocker, blev speedad och det tog verkligen tid att få ro innan jag kunde somna efter detta mål (låg nog vaken i 3 tim, helt omöjligt att sova och kände mig grymt obekväm)”

  Helt sjukt vad företagen matar oss med.

  #57320
  Mynlen
  Deltagare

  ojdå, att man ska tänka på SÅ mycket…. jag dricker cola light ibland och märkte att jag inte fick sötsug av Coca Cola men fick det av Lidls cola. Jämnförde etiketterna och det ingår natriumglutamat i lidls cola. Jaha… då fattar man!

  ang att använda naturdiet och lchf tillsammas låter det knäppt, det är ju två olika sorters, tror snarare du skulle gå upp i vikt om du använder båda.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.