Nej, nu mår jag skit, jag ger upp

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #6063
  AvatarMinus
  Deltagare

  Jag har hållt på i 3 veckor nu, har gått ner 2 kg de första veckorna men nu den sista har jag inte gått ner nåt. Idag mår jag så dåligt. Hjärtklappning, skakig och mår inte alla bra. Det är inte värt att må så här ifall man inte ens går ner nåt i vikt.

  Vill bara gråta 🙁

  #91970
  Avatarkris
  Deltagare

  Neeeeeej, du ska inte ge upp!!!! Några dagars ´´må dåligt´´ ska du klara med tanke på framtiden! En ´´må bättre´´ framtid.
  Jag har hållt på 4 år nu, gått ner 35 kg. Av med diabetes o annat sjukligt. Aldrig trött o hängig. Pigg i skallen. Är väääärt lite jobbiga dar i början! Tänker alltid äta LCHF.
  Det löser sig. var bara noga o positiv. Det FUNKAR!!
  Lycka till!

  #91973
  AvatarSlacktivisten
  Deltagare

  Prova höja de långsamma kolhydraterna lite, typ 20g per dag. Ge inte upp.

  #91972
  AvatarMinus
  Deltagare

  Tack, för uppmuntrande svar, jag mår bättre idag och äter fortfarande lchf. Jag är inte alls hungrig idag. Åt bara 2 bitar rå blomkål för att hålla familjen sällskap. Var hungrig nu i kväll och åt torsk, blomkåls stuving och två ägg.

  Jag är lite sur över att jag inte går ner i vikt, det är jobbigt eftersom jag har en hel del övervikts kg att bära på. Dessutom är jag inte det minsta stresstålig. Annars mår jag ok.

  #91971
  Avatarannamaria
  Deltagare

  Hej, ett tips är att INTE hålla på och väga sig hela tiden, jag startade 6 nov med LCHF och jag har tänkt väga mig 1 dec.
  Vågen säger inte allt, börja mät dig istället om du vill se resultat!
  Lycka till/Annamaria

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.