Njuter av livet med LCHF

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4732
  AvatarEmelajn
  Deltagare

  Hej alla!
  Hittade precis till det här forumet trots att jag hållt på med LCHF lite mer än ett halvår nu! Har sammanlagt gått ner 25 kilo men har typ 10 kilo kvar till målet!

  Känner tyvärr att jag hamnat i en svacka där jag hela tiden tänker på kolhydrater av alla dess slag (har inte fuskat än). Vill så gärna klara av det här och leva med LCHF! Behöver lite hjälp på vägen, några tips? Varför kommer sockersugen tillbaka efter ett halvår?

  Är iaf hur lycklig och glad som helst över min nya kropp och mitt välmående! 😉 mår så himla mkt bättre nu! 🙂

  #72423
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Härligt duktig du varit!! Ta en riktig frossar dag så ska du se att suget försvinner (men var ledig dagen därpå, du kan må dåligt) sen fortsätter du som vanligt!! =)) Lycka till och Grattis!

  #72427
  AvatarEmelajn
  Deltagare

  Tack för tipset, kanske är just det jag behöver! Får se om jag kan unna mig det, känns som att jag kommer må ganska dåligt psykiskt dagen efter men kanske är värt det! 😛

  #72426
  AvatarJannebananen
  Deltagare

  Gött jobbat! kämpa på! 🙂

  #72425
  Avatarwar
  Deltagare

  Såg i morse att jag njutit mig ner 16.5 kilo sen den 9 Augusti och jag håller med, unna dig nånting vid ett tillfälle och känn efter om det var värt det.

  Finns massa inspiration här till rolig LCHF kost som funkar så det finns att hitta om man har slut på ideer.

  #72424
  AvatarVeronicaS
  Deltagare

  Du har gjort ett fantastiskt jobb! Säger som de andra ta en frossardag MEN utan dåligt samvete dagen efter, det är du värd!

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.