Noll aptit

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #5167
  Avatarlindsens
  Deltagare

  4 veckor in i min nya livstil…
  Och jag har noll hunger 🙁 tappat allt sug.. På gott och ont såklart. 🙂
  Men man ska ju äta när man är hungrig.. Men om hungerskänslorna inte kommer då?
  Har de sista 2-3 dagarna fått ”tvinga” i mig typ ett ägg och lite majo.. Och idag åt jag en biff under en timme… Höll på att få kväljningar 🙁
  Hur viktigt är det att få i sig 3 måltider?
  Någon som har varit med om samma sak?

  #79720
  Avatarfrokenfraken
  Deltagare

  Jag känner exakt samma! Förra gången jag år LCHF hade jag inte detta problem, men då åt jag lite mer liberalt och mörk choklad här och då. Nu är jag lite mer extrem och har varit i snart 3 veckor. Äter även enligt periodisk fasta, med ett ätfönster på 8 timmar och fastar i 16. Men jag är ju tamefan inte hungrig!

  Idag när jag skulle äta middag kokade jag 2 ägg och min kollektivkompis stirrade på mig och frågade vad jag ätit tidigare idag… hon tvingade i mig lite av hennes lax och spenat. Sen sa hon att ”DET DÄR är fan inget man kan leva efter. Du bantar gör du!!”

  men svårt när man inte är hungrig längre. Jag menar rasar ju i vikt som en pil vilket verkligen är trevligt men bra för kroppen vet jag inte om det är. Hm. Vad gör man? Kanske vi borde skära ner på fettet? Tror det är där mina kväljningar kommer från.

  #79719
  AvatarVivvi
  Deltagare

  Det låter faktiskt inte helt bra.

  #79721
  Avatarjustjenny
  Deltagare

  Jag hade samma problem, de höll i sig i en vecka… Men jag trappa ner lite på gräddet i kaffet och försökte äta mer ”lätta” lchf rätter när det var som värst. Det kan också vara enklare att äta kall mat när man får kväljningar och har dålig aptit. Plock mat, avokado med kallrökt lax, räkor osv.

  #79718
  AvatarVeronicaS
  Deltagare

  Jag har också haft det, jag kallar det fettmätt! Jag äter mat 1-2 gånger om dagen, har gjort det de sista 8 månaderna ungefär, inga som helst problem. För mig försvann det efter ett tag kommer inte exakt i håg hur lång tid det tog. Tror det kan vara en form av omställningsproblem, samt att man inte hunnit lära sig ännu vad som är rätt för just mig. Dra ner och känn efter, det kommer att gå över. Kanske kan det vara kroppen som talar om att jag behöver inte så här mycket. Det är vad jag själv upplevt och sett andra uppleva ett nybörjar problem, man äter för mycket.

  #79717
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  kolla över om du dricker mycket energi och dra ner lite iså fall… men 3 ggr behöver du verkligen inte äta!!

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.