Nollning

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 12 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #2834
  Avataranna_90
  Deltagare

  Hej alla lchf:are 🙂 Jag har en fråga angående nollningen, kan man äta oopsies då eller är det helt uteslutet? Har ej testat dem, men har hittat ett recept som innehåller, ägg, philadelphia, salt, fiberhusk och bakpulver.

  #44055
  AvatarMamita
  Deltagare

  är det inte kolhydrater i både philadelphia och bakpulver? Kolla det först.

  Mamita

  #44057
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Dom är inte noll, men nära;)

  #44060
  AvatarVivvi
  Deltagare

  Har nån av er kört ”nollning” 1 vecka eller så, för att kicka igång viktnedgången och sen gått tillbaka till aningen Kh igen ?
  Fungerade det ?
  Att stå på så gott som noll skulle jag nog inte orka.

  #44058
  AvatarAnna1989
  Deltagare

  Jag nollar nu, med undantag för 2 tsk grädde i kaffet 2 ggr per dag. Har haft huvudvärk sen jag började i mån. Men det rör sig ordentligt på vågen, -1 kilo sen i tisdags 🙂 Så jag fortsätter nog ett tag till.

  #44064
  Avataranna_90
  Deltagare

  Okej såg det nu, väntar med dom tills nollningen är över. För mig går det bra med nollningen, har testat äggmjölk nu vilket jag tycker är väldigt lätt att göra till en latte och dricka som en snabb lunch när man inte har tid för någon annan mat.

  #44063
  Avataranna_90
  Deltagare

  Tänkte fråga, ni som nollar, hur länge håller ni på? Och sen när ni slutar med nollningen, går man upp då? Har nyss vägt mig och har minskat 0,5 kilo sen i torsdags, och då är det ändå min kvällsvikt, väger mig alltid morgon annars.

  #44059
  AvatarHakis
  Deltagare

  Det har hänt att jag nollat en hel arbetsvecka ett par gånger, av ren lathet. Kokt ägg, stekt ägg, omelett o pannbiff, snabbt o lätt färdigbrett

  #44062
  Avataranna_90
  Deltagare

  Jo det är ju sant, det är ju väldigt enkelt.

  #44065
  Avatarbad boy
  Deltagare

  jag har märkt att när man kör på 6-8 g kh/dag så rasar man i vikt och då är det ändå inte nollning men man förlorar lika mkt fett…förresten visste ni att enligt BMI så är brad pitt och tom cruise överviktiga? hahaha så mkt säger BMI…det bästa är att skita i vågen och bmi och köra måttbandet och prova klädstorlekar 😉

  #44061
  Avataranna_90
  Deltagare

  Ja måttbandet och vad man tycker själv är okej i spegeln är ju det som räknas, men det kan ju ändå vara kul att se hur mkt man har gått ner på vågen :/

  #44056
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Håller med, varför välja? Men våghysterin gör ingen glad;)

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 12 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.