normaliviktig – vill bli smlare

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #302
  lovisa19
  Deltagare

  Hej jag är en normalviktig tjej på 170cm och 60kg, jag ha förut vägt 55kg för ca ett år sedan, jag undrar om nån har erfarenhet av att gå ner till den vikten eller typ samma inom samma omfång? Jag är smal på vissa delar av kroppen och har reletivt mycket muskler men mina lår är väldigt knubbiga, är det någnon som blivit av med sina knubbiga lår på lchf??
  Några tips kanske, det har gått segt med vikten och även måtten nu i början (har ätit lchf i en månad) har gått ner max 1 kg och en ”lycko”centimeter.
  Förra gången jag åt lchf (knappt ett år sedan) så gick jag ner typ 3kg med detsamma (från 59kg till 56kg) och blev smalare. det har ju fungerat förut borde det inte då fungera igen.
  jag är väldig tacksam för alla svar och berätta gärna om er egen resa 🙂

  #8234
  agnetasch
  Deltagare

  Det verkar som om du har börjat jojo-banta. När du åt LCHF förra året var det bara ”vattnet som gick” o nu händer ingenting. Nu blir det nog svårare för dig att gå ner för varje gång.
  Du säger att du är normalviktig, varför vill du då gå ner i vikt? Går du ner i vikt finns ju risken att det är andra kroppsdelar som blir smalare o då kommer låren att se ännu tjockare ut. Pröva med bodyshaping i stället.

  #8235
  ellie
  Deltagare

  Hej Lovisa,
  Du har en bra vikt till din längd. Går du ned till 56 kg hamnar du under 20 i BMI. Kanske skulle det funka om du försöker träna te x överkroppen mer så att benen verkar smalare mot armar/axlar? Hur du än väljer att göra så se till att träna! Lycka till. Berätta gärna hur det går för dig. 🙂

  Ellie

  #8236
  Suss
  Deltagare

  Jag upplever att det blir svårare, eller rättare sagt, inte lika snabba och bra viktresultat för varje gång jag kört kosten. Gjort det ca 5-6 ggr (under flera års tid, med lång tid emellan) Har nu hållit på i snart 2 veckor och gått ner 2,5 kg. Inte hållit dieten extremt och bara kort tid i ketos. Är nöjd ändå, för så här tänkte jag försöka leva livet i framtiden… Gick upp en massa kg i vikt emellan och lärt mig läxan!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.