Ny här! Fler som kör "liberal" lchf?

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #5535
  Moccamaster
  Deltagare

  Hej alla!

  Jag har blivit mer och mer intresserad av lchf och tror att det är bra för kroppen att äta på detta sätt, d.v.s. med lite kolhydrater och rena råvaror.
  Jag behöver dock inte gå ner i vikt men jag vill ändå ha en bättre kosthållning. Därför tror jag inte att jag ska köra strikt lchf utan mer liberal, d.v.s. runt 50 g kolhydrater per dag. Vissa avsteg kommer också att göras, kanske om någon bjuder på fika etc. Detta gör ju inte så mycket eftersom jag inte behöver minska på vikten men min ambition är ändå att försöka hålla mig till lchf så gott det går.

  Några fler som kör med liberal lchf och kanske som jag inte behöver minska i vikt? Kanske kan vi följas åt?

  #85547
  Saris
  Deltagare

  Jag kör liberalt och strikt som fasen vissa dagar. Inte för viktminskningens skull men främst för att slippa ballongmage.

  #85550
  Too-tiki
  Deltagare

  Välkommen!
  Jag kör rätt liberalt för tillfället, c.a. 30 g h/dag.
  Men jag behöver dock gå ner lite till i vikt, så jag är nog inte riktigt på samma plats som dig, men ville ändå hälsa dig välkommen hit och
  önska dig lycka till med ditt sätt att tolka LCHF. Tycker att det är jätteroligt att alla inte äter exakt samma utan att det finns utrymme att välja lite själv 🙂

  Ta hand om dig!

  #85548
  poppiloppan
  Deltagare

  Jag kör periodvis liberal LCHF varvat med striktare perioder. Ibland trillar jag av banan helt, men min ambition är att hålla mig så lågt jag kan i kolhydratsmängd utan att känna att det är trist, tvingande och enformigt.

  Jag lagar köttfärssås med krossade tomater, använder kokosmjölk osv, men det skulle inte passa mig att bara köra kött och smör. Inte familjen heller för den delen, eftersom jag vill att vi (både maken och jag kör lchf) ska äta ungefär samma mat.

  Just nu vill jag gå ner ett par kilo (efter att ha gått upp under ett fall av banen med start under en semesterresa) men annars är målet främst att vara viktstabil.

  #85549
  poppiloppan
  Deltagare

  ”vi och barnen ska äta samma mat” skulle det ju stå.

  #85546
  Madde01
  Deltagare

  Jag kör ganska liberalt, men denna månad (i o med utmaningen) kommer jag satsa på mera strikt kosthållning.
  Jag har några stackars kilon, som jag vill ha bort.

  Dock var jag hos en kompis på lunch idag, det blev eg för mkt grönsaker o för lite fett, men det får jag acceptera,
  får äta bra resten av dagen istället.

  #85545
  Chrystal
  Deltagare

  Jag kör också liberalt, lite för liberalt för att gå ner i vikt men jag håller mig i alla fall runt samma vikt vilket får duga just nu (egentligen vill jag gå ner ca 25 pannor till, har redan gått ner 40 från då det var som värst). Har inga planer på att sluta med grönsaker, det har jag inte heller behövt.
  Förresten, välkommen. Jag har varit med rätt länge men inte skrivit sen forumet flyttades över till det här nya.

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.