Ny med LCHF dag dag 5

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #6216
  Avatarcadabra
  Deltagare

  Är nu inne på min 5e LCHF dag.

  Vikt 90 kg (vägde mig på kvällen) väger annars alltid på morgonen och samma tid.
  Midja 99 Cm
  Längd 190
  Ålder 23

  Flera jag känner har haft possetiva effekter med just LCHF så jag tänkte också prova. Mest för att jag senaste tiden känt mig så jävla trött utan bra anledningar. Gått upp ca 5.30 kommit hem 15 efter jobbet sen har jag kunnat sova till ca 18 på kvällen vissa dagar har jag somnat kl 20. Känt mig seg o trött i kroppen. Sen jag började med LCHF har min trötthet försvunnit, inte lika mycket huvudvärk och mer fokus. Kan det stämma eller är det bara placebo? har märkt av högre puls ibland och lite svårt att sova känns som man är (hyperaktiv) tränar också gym 3-5 ggr i veckan. Hur märker jag om LCHF ger resultat, har hört att man ska få dålig andedräkt osv? Började med LCHF främst för att känna av om jag skulle bli lite piggare o sen är de aldrig fel att få lite mer väldefinerade muskler. Lite bilder på maten senaste tiden. Bra eller dålig mat?

  http://forumbilder.se/CF6TF/1

  http://forumbilder.se/CF6TF/2

  http://forumbilder.se/CF6TF/3

  MvH

  #93029
  AvatarSlacktivisten
  Deltagare

  Var försiktig med de gröna ärtorna då de innehåller en hel del kolhydrater. Annars ser jag inte så mycket fett på fotona.

  #93031
  Avatarcadabra
  Deltagare

  @Slacktivisten 396636 wrote:

  Var försiktig med de gröna ärtorna då de innehåller en hel del kolhydrater. Annars ser jag inte så mycket fett på fotona.

  Okej. Vad för typ av ”fett” menar du då? inte lagt upp alla bilderna på vad jag ätit men, lax avocado nötter osv som jag fått i mig är väl bra fetter? bea sås älskar jag ifall haha

  #93030
  AvatarLimp
  Deltagare

  När man ersätter kolhydrater med fett, behöver man ju ta till alla möjligheterna. Annars blir fettmängden för låg. Stek i smör, använd olja till salladen, ha kryddsmör på köttet. Ät fläsk istället för nöt liksom feta ostar, bacom och ägg Bearnaisesås nämnde du redan liksom avokado. Kokosfett till kaffet mm. Var inte rädd för fettet, annars blir nivån för låg och din nästa fråga kan bli… Vad gör jag för fel…

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.