Ny tillväga sätt för att maximera fettförbränningen

Diskussionsforum för LCHF-kost Diskussionsforum för LCHF-kost Allmänt om LCHF Ny tillväga sätt för att maximera fettförbränningen

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #974
  Avatarbeach-2011
  Deltagare

  Hej på er,
  Snubblade över en blogg där Erik som han heter berättar hur han och hans kompis påskyndar fettförbränningen vid Lchf när dom hamnat i Ketos. Klistar in direkt från hans blogg:

  ”Jag äter inga kolhydrater, inget socker, ingen alkohol, inget mjöl, i stort sett ingen frukt och maxar fett och proteiner. Under den här tiden ställer kroppen om sig från att bryta ned kolhydrater till blodsocker och i stället börjar den bryta ner fett till ketoner.

  Väl där stryper man fettintaget och äter enbart proteinerna och då, mina vänner, får kroppen panik och börjat ta av det fett som finns på lagret. Det formligen smälter bort, man luktar ammoniak och ska inte hålla på längre än 12 dar för levern tar en massa stryk och det är också skälet till at man ska låta bli alkohol och sånt.

  Den enda nackdelen jag märkt hittills är lite dåligt humör. Mina arbetskamrater har också märkt det. Träningen går dock lysande vilket är en av fördelarna med den här dieten, det ska gå att bygga muskler samtidigt som man bränner fett.

  Fick just det här mailet från en kompis som tog dieten hela vägen. Han skriver:

  ”körde den i tre veckor. när jag plockade bort fett från maten för 8 dagar sedan ramlade sakta fem kilo av. gott nog. bröt idag med en macka, ett glas vin och en pinnglass, till räkorna då. inte kulinariskt, men himmelskt på något sätt ändå. började bli så
  in i helvete trött på tonfisk.”
  __________________________

  Har letat på nätet om det finns fler som testat denna metod utan resultat, vad anser ni?

  Det verkar ju fungera för Eriks och hans vän.

  Här är hans blogg:

  http://bacon.hornfeldt.se/?tag=lchf

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.