Nybörjare

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #6299
  AvatarSacce
  Deltagare

  Hej. Är väldigt ny på det här med LCHF men har läst en del på nätet. Men man får ju inte alltid svar på just sina frågor där. Jag är kille 31 år och väger 100kg. Har sedan januari kört PF varierat mellan 16/8 och 20/4 beroende på hur det har känts. Har dock inte tappat något i kroppsstorlek vad jag kan känna av. Har däremot blivit en hel del starkare när det kommer till gymträningen så det är ju ett plus.

  Men nu vill jag alltså bli av med det överflödiga. Har alltid varit överviktig, men tränat på gym i några år och försöker få till ett boxningspass när det går.
  Tänkte alltså kombinera PF och LCHF, har förstått att det ska vara ett vinnande koncept om det följs ordentligt.

  Det första problemet som jag ser det är följande:
  Det tar ju en viss tid för kroppen att ställa om sig till att inte ta sin energi från kolhydrater, några veckor om jag har förstått det hela rätt.
  Nu är det ju tyvärr som så att i höst, vinter och vår är det ganska mycket tillställningar, t ex bröllop, 30års fest, dop m.m.
  Jag kan självklart avstå från både alkohol och sötsaker på några utav dessa. Men inte alla.
  Om man efter 4-5 veckor på strikt LCHF går på t ex bröllop, festar till det med allt som tillhör. Tar det då ytterligare 2 veckor innan kroppen kommer in i förbränningsstadiet igen?

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.