Nybörjare…

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #588
  AvatarQueenkolm
  Deltagare

  Dag 1.
  Jaha, nu har jag börjat LCHF. Träffade på en vän jag inte sätt på länge som gått ner i vikt med LCHF. Blev så inspererad att jag måste testa. Har testat så många bantningskurer, ingen har funkat värst bra. Men ska göra mitt bästa nu. Man får ny motivation när det är nytt år 😀

  Frukost åt jag på jobbet vid 7.30, ca. 0.5 dl cremefraiche, 1.5 dl naturell yoghurt 3%, lite blåbär, lite hasselnötter, mandel och linfrön.
  Åt brunch vid 11.00, äggröra på 2 ägg, nån matsked grädde och halvt paket bacon.
  Vid 15.00 åt jag kyckling i ugn med champinjoner, grädde, cremefraiche, sambalolek och riven ost. Hade haricoverte lite paprika och gurka till.
  Så vid 19.30 åt jag kvällsmål, räk och krabbfish röra med cremefraiche, lök o dill, 1 avokado, 2 finncrisp med bregott.

  Får se om jag blir hungrig innan jag ska lägga mig, då får det bli några skivor ost tror jag 😛

  Känns så konstigt att äta så mycket fett, men det sägs ju att det ska funka. Så ska ge det en chans. Har varit kraftig hela livet. Men skulle vilja gå ner lite, så man kan köpa vilka kläder man vill.

  Det var dag 1. Återkommer i morgon.

  #10101
  Avatarcathrine
  Deltagare

  Välkommen till LCHF-Forum.

  Vad är din startvikt/längd? DU kan öppna en egen dagbok här hos oss och skiva dit så vi kan följa med och stödja dig ,om du vill.
  Du äter mycket såhär i början som kommer att minska får du se. Det hör till. Man blir mätt på fettet och hungerna håller i sig i 5-6 h senare. Man äter max 3 gånger per dag.
  Såg att du äter finnchrisp, det kan du bra skippa… eller minska till 1 till mellis nu i början. Hur ofta har du tänkt äta till frukost yoghurt?
  Gör en shema vad du skall äta alla måltider och ät bara en gång mjölkprodukt under dagen. Kolhydratern blir ganska många. Du kan äta utan gräddsås lunchen/middagen om du äter yoghurt till frukost.

  Räkna kollisarna 🙂

  #10102
  AvatarQueenkolm
  Deltagare

  Tack för tipsen 🙂 Jag jobbar natt o då är det smidigt med yoghurtfrukost, men ska variera lite. Man kan ju ha med ägg o skinka o sånt oxå.
  Jag är 164 cm o väger ca 100 kilo, Har ingen våg men var där runt sist jag vägde mig.
  Vart finns den egna dagboken då?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.