Nybörjare. Blir inte klok.

Visar 11 inlägg - 1 till 11 (av 11 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #5178
  AvatarTrixan
  Deltagare

  Snart gått två veckor. Går ok. Har gått ner 2,4 och 20 cm totalt. Jag läser massor om lchf, kanske för mycket. Blir inte klok.
  En del skriver: Ät fett, va inte rädd för fettet, ät när du är hungrig. En del verkar äta våfflor ganska ofta, grädde med hallon, en del bakar ganska ofta.

  Kommer man inte upp i massa kolisar då? Jag förstår att alla ligger på olika Max-kolisar per dag.
  Men det lät så lätt innan jag började. Ät god fet mat, finns massor med Banverket du kan göra bl.a. Bl.a. Bl.a…. Nu känns det som jag lever på vatten, kött, skaldjur, fisk, ÄGG och liiiiite grönsaker.

  Hur ofta äter ni tex våfflor, efterrätter, grönsaker?

  Låter superdeppig men jag måste bara få lite goda råd. Känner mig rädd för att äta efter middagen. Då går jag säkert upp.

  #80007
  Avatarbimmerboy
  Deltagare

  Det låter som du saknar inspiration, köp någon vacker lchf kokbok och testa nya recept, det FINNS massor av gott att äta men det är oxå väldigt lätt att i ren slentrian köra med säkra kort som dom du nämner..

  #80003
  AvatarMadde01
  Deltagare

  Våfflor äter jag ngn gång varannan månad MAX. Efterrätt aldrig. Ovanjordsgrönsaker i måttliga mängder varje dag.

  Hur åt Du innan Du började med LCHF? Jag anser att jag äter ung som förut, byter i stort sett bara pastan/riset/potatisen mot fett i form av kryddsmör, bea, majonnäs.

  #80010
  AvatarTrixan
  Deltagare

  Ja jag saknar nog inspiration. Jag åt ingen lunch. Åt massa fikabröd och godis. Myyyyyycket pasta. Massor med sallad.
  Är nog bara deppig. Går väl över. Inte så konstigt när man ätit så mycket socker hela sitt liv, så blir man utan i snart två veckor. Konstigt om inte kroppen reagerar.

  #80005
  AvatarJannebananen
  Deltagare

  Trixan för i helvete! 2.4 kg o 20 cm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! på två veckor! är du inte glad/nöjd/uppspelt??????????????

  #80011
  AvatarTrixan
  Deltagare

  Haha underbart skrivet Jannebanan. Klart jag är glad. Jättestolt.

  #80004
  AvatarSolile
  Deltagare

  Våfflor äter jag nån gång i månaden kanske. Grädde och hallon? Har aldrig ätit det. Men ibland äter jag laktosfri fil/smetana och hallon +lite rostade nötter på helgen. Kanske två ggr i månaden… Men när jag bakar så provsmakar jag alltid, och det där med bakning går i perioder.

  #80009
  AvatarChanna
  Deltagare

  Hej! Några av er känner igen mej, ni andra kanske inte. Jag har alltså ätit LCHF i 2 veckor och hade inte gått ner någonting. Jag hade heller inte varit på toa och ski—it på 14 dagar. Då blir man deppig. Men fick rådet av Solile att äta fiberhusk, så jag tog en handfull och slängde ner i grekisk yoghurt – som jag älskar! Gick kvickt att sleva i sej, sen dröjde det inte länge förrän magen sa ifrån och det tog en hel dag att göra sej av med allt som fanns i tarmarna! Sen vägde jag mej igen – och se, 1,9 kg mindre! Tänk vad jag har gått omkring med i magen! Äckligt är det när man tänker på det. Så nu är det full fart igen.

  En annan sak: Är jag dum i huvudet? Jag har varit inne på Ticker Factory, men är icke människa att få in det i mina inlägg! Hur gör jag? Snälla någon, hjälp mej!

  #80008
  Avatarbimmerboy
  Deltagare

  PM:a inloggning och password hit och till tickern så fixar jag det channa

  #80012
  AvatarCarlotta
  Deltagare

  Fel dator, bimmerboy. Återkommer från rätt dator.

  #80006
  AvatarCeleric
  Deltagare

  Jag kan inte förstå varför man ska käka våfflor.. Om du äter tillräckligt med fett och kött och kompleterar (om du vill) med grönsaker så blir man mätt och kommer inte vilja baka.. eller vilja ha våfflor med grädde och hallon. Du äter fett och kött och grönsaker, det viktiga är att du får i dig tillräckligt med fett så du blir mätt. Ät tills du inte är hungrig längre.. så enkelt är det.

Visar 11 inlägg - 1 till 11 (av 11 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.