Nybörjare, hur räkna kolhydrater?

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #2534
  Avataranna_985
  Deltagare

  Hej alla goa och glada!

  LCHF nybörjare, började i måndags och har läst in mej en del här på forumet. Det är många som skriver att man ska skriva ner antal kolisar man äter. Nån som har nåt enkelt bra tips på hur man gör det? Känner mej ganska blond just nu, kanske är superenkelt men pleeeease, hjälp mej :))

  #40347
  AvatarAily
  Deltagare

  Jag lägger in allt jag äter på http://minmat.net/ ibland, för att hålla lite koll på vad jag äter. Då slipper jag räkna, och får ändå reda på det jag behöver veta.

  I början nöjde jag mig med att plocka bort alla livsmedel som innehåller mer än 5% kolhydrater, och det var tillräckligt. Det var först när viktminskningen planade ut lite, som jag började kontrollera vad jag åt.

  Lycka Till!

  #40349
  Avataralfons
  Deltagare

  Äter du kött fisk kyckling skaldjur ägg och smör behöver du inte räkna. Ät när du är hungrig tills du är mätt. Välkommen förresten

  #40350
  AvatarSaris
  Deltagare

  Jag räknar inte, testade i början men fick aldrig riktigt grepp om det där. Funkar ändå!

  #40348
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Äter du vad alfons rablade upp behöver du bara räkna resten, läs på paket eller kolla listor på nätet (fineli.fi är en). Tex 100g grädde är ca 1 dl och 3g kh=))

  #40351
  Avataranna_985
  Deltagare

  Ok, tack för svaren, då känner jag mej lite lugnare för halva grejen med lchf, förutom den goda maten, tycker jag är att slippa allt detta räknande av kalorier eller points. Mätte mej igår också så nu kör vi yaaaaay. Ha en skön helg!!!

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.