Nystartad lchf

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3269
  Mums
  Deltagare

  Jag har precis startat med lchf och bar såklart en massa funderingar, dels blir jag illamående antagligen av allt fett men det kanske blir bättre?

  Jag tycker även att jag blir hungrig vilket då skulle betyda att jag äter för lite fett, eller? Men jag klara inte att äta mer… Gör jag nåt fel?

  Jag har även problem sedan många år med magen, förstoppningar o dylikt, kommer det bli värre med denna kost?

  Tacksam om någon har några svar.

  #50909
  mctrollet
  Deltagare

  Välkommen! Ibörjan blev jag hungrig hela tiden… ät när du är hungrig tills du är mätt, glöm inte fettet (men mår du illa får du öka med tiden). Du kommer troligen äta ”för mycket” ett tag, men det reglerar sej självt=)) Omställnings besvären kan vara många, bla hård/lös mage, men det brukar ge sej… Lycka till!!

  #50911
  Mums
  Deltagare

  Tack för svar. 🙂 det är mycket funderingar såhär i början. Jag kämpar på nu känns det som, äter väldigt gott men vet inte om jag gör rätt men det visar sig väl… Svårast är att skilja hunger från sug, tycker jag. Har varit en svår kolhydratjunkie med ständigt sug o kvällarna är värst.

  #50910
  mariekba
  Deltagare

  om du har svårt att skilja på hunger och sug skulle jag testa vatten och vänta en stund, då kanske suget hinner gå över…

  #50908
  mctrollet
  Deltagare

  jag åt i början nåt fett (tex en bit fet ost) när jag var sugen… minskar risken för att annat åker in i munnen=)) Oroa dej inte för överätning i början, det reglerade sej självt för mej!

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.