Pågens lågkolhydrats bröd, frågeformulär

Diskussionsforum för LCHF-kost Diskussionsforum för LCHF-kost Allmänt om LCHF Pågens lågkolhydrats bröd, frågeformulär

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #6238
  AvatarJohansson14
  Deltagare

  Vi är tre studenter på Linnéuniversitetet i Växjö som har utvecklat ett erbjudande för Pågens nyutvecklade lågkolhydrat bröd (Obs. fiktivt erbjudande!). Nu behöver vi er hjälp att testa detta erbjudande genom att svara på vårt frågeformulär, det tar max en minut.

  Klicka på länken nedan för att svara:

  https://docs.google.com/forms/d/1QQWlxCDuc8oKF6woC2ptqftfz9eRUzF0dgnBuFVjHdc/viewformTack på förhand!PontusRonnySebastian

  #93073
  AvatarSnusmumrik
  Deltagare

  Nu vet jag ju inte ingredienserna men rent spontant så känner jag att huvuddelen kommer bestå av mjöl, därför kommer det bli för mycket kolhydrater för de flesta LCHFare.
  Inte så intressant mao. Sen att skräptidningar som tex Aftonbladet hittar på sin egna ”LCHF-metod” där frukt och allt möjligt ska vara med, det är en helt annan sak.

  #93074
  AvatarLillis
  Deltagare

  Snusmumrik, det spelar väl egentligen ingen roll? Dessutom måste det ju vara något annat sorts mjöl annars kommer det automatiskt vara mycket kolhydrater. Säger inte att man ska trycka i sig en massa genmodifierad skräpmat men nån/några skivor bröd i veckan hade ju varit gott. (Det lowcarbbröd jag sett hade 7,2g/100, helt OK)

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.