Pendlar…

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 17 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #5448
  Avatarmaaria
  Deltagare

  Hur sjutton kan det vara möjligt att på morgonen kännas sig ”smal” o på eftermiddagen när man ska byta fr arbetsoverall till sina civila kläder så får man knappt på sig dom :w00t-smiley: hjälp!!! Vad händer?? För lite fett????

  #84251
  AvatarDaquiri
  Deltagare

  Jag tycker detsamma och det var ju inte min tanke precis.

  #84246
  Avatarapan
  Deltagare

  Känner igen det….Annars då? Har du gått ner?

  #84248
  AvatarCountrygirl
  Deltagare

  Jag har också pendlat, ett kilo upp och ner från dag till dag ( sista v främst) Tror inte att jag klarar fiberhusk/psylliumfröskal. sitter nu här med en fotbollsmage efter 2 rutor hemgjort hårdbröd. Dessutom är jag sötsugen så jag har lust att ge upp. Fungerar era ”hormoner” som de ska?

  #84240
  AvatarTessan88
  Deltagare

  Jag pendlar minst 1 kg morgon och kväll, jämt! Hittade ett svar på 118100 frågetjänst

  varför väger man mindre på morgonen än på kvällen innan

  ”Man väger lite mindre på morgonen än kvällen därför att när man sover andas man in syrgas och ut koldioxid som är en tyngre gas. När du andas förlorar kroppen kol som frigörs när celler genomgår förbränning. Du förlorar vätska under sömnen då vatten utsöndras genom huden och när du andas. Du förlorar även en del hud, hår och liknande som nöts mot sängkläderna.”

  Men att jag skulle ha förlorat 1 kg! Hud, hår osv under natten låter mest äckligt

  #84237
  AvatarJimmy_Flessa
  Deltagare

  tarminnehåll och vätska. simple as that.

  #84241
  AvatarTessan88
  Deltagare

  Men va då? Om man har mat i magen så väger det mindre när det hamnar i tarmen och blir bajs? :S

  #84252
  AvatarDaquiri
  Deltagare

  Jag har också mer sötsug nu än tidigare. Jag tycker att fett har en tendens att skapa sockerbehov. Jag har inte gått ner ett enda gram på en månad. Däremot har min man tappat något kilo. När jag började med lchf blev jag piggare men nu är jag minst lika trött som tidigare.

  #84238
  AvatarJimmy_Flessa
  Deltagare

  Prova att addera mer protein till kosten om du har problem med sötsug. Det mättar och tillfredsställer bättre per kalori än både kolhydrat och fett. Var heller inte rädd för att äta lite mer grönsaker.

  #84243
  AvatarPygmepuff
  Deltagare

  kroppen gör ju av med energi även i sömnen + att du förmodligen inte ätit på säg runt 14 timmar, antagligen kissar du oxå innan vägning (Jag gör alltid nr 2 innan vägning för säkerhets skull 😛 )

  #84249
  Avatarmaaria
  Deltagare

  Tack för alla inlägg <3 somnade i soffan efter middan så jag svarar när jag är pigg o vaken igen! Många kramar o tack för alla intressanta inlägg 🙂

  #84242
  AvatarTessan88
  Deltagare

  @Pygmepuff 383910 wrote:

  kroppen gör ju av med energi även i sömnen + att du förmodligen inte ätit på säg runt 14 timmar, antagligen kissar du oxå innan vägning (Jag gör alltJag gör ingetid nr 2 innan vägning för säkerhets skull 😛 )

  jag gör inget innan jag vaknar, samt äter alltid ngt innan jag borstar tänderna, sover max 5 timmar och väger mig igen 🙂 1 kg ner ändå 🙂

  #84239
  AvatarJimmy_Flessa
  Deltagare

  Det mest rättvisa är att väga sig varje dag vid samma tid och ta medianvärdet för veckan. Väger man sig bara en gång i veckan så är risken att man får felaktiga siffror eftersom att det kan flaktuera från dag till dag. Tar man ett medianvärde så böir det mest rättvist.

  Alternativt så skiter man i vågen och går efter välmående och spegel.

  🙂

  #84250
  Avatarmaaria
  Deltagare

  @apan 383885 wrote:

  Känner igen det….Annars då? Har du gått ner?

  Jo, jag trivs med dieten i sig 🙂 har väl inte gått ner nämnvärt men det är på G! Nån våg har jag inte heller men märker på kläderna att det händer nåt.. 🙂

  #84244
  AvatarPygmepuff
  Deltagare

  du rör på dig i sömnen, kroppen bearbetar gårdagen, du svettas, det går åt energi till att leva etc….

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 17 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.