Peppa elefanten…

Visar 11 inlägg - 1 till 11 (av 11 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4747
  christinafetto
  Deltagare

  Hej lite ledsen och behöver några tröstande ord. Jag har hållt på sedan i september med LCHF, inte alltid 100% men i stort. Troligen äter jag än och annan grönsak för mycktet och unnar mig ett glas rött på fredag och lördag kväll. Har gått ner 10 kg men… har dryga 20 kg kvar och i morse sa min man… hur går det med bantningen, det syns ju ingen skillnad borde du inte sätta lite fart? Okej så han har i mångt och mycket rätt. 10 kg av 30 är ingen otrolig skillnad men byxorma och klänningarna stramar betydligt mindre över magen. Jag vet att han menar väl och hans sätt att peppa men blev sååå ledsen. Jag är kort och liknelsen köttbulle är påtagligen nära. I området vi bor bor de fina slimma snygga fruarna och så jag.. ja ni förstår känslan. På föräldramötena är jag klart klart störst. är så himla jobbigt. Ni som har hållt på ett tag och viktnedgången avtagit, vad har ni gjort, motionerat hysteriskt, mindre mat, mer fett?

  #72563
  Madde01
  Deltagare

  Grattis till viktnedgången! 10 kg mindre att bära runt på. 10 kg lättare sen i sept, bra jobbat!

  Jag tycker att din man uttryckte sig taskigt! Han borde stötta dig istället.

  Jag tror att du har kommit till en sk platå. Vad äter du på dagarna?
  Är det mkt mejeriprodukter etc, så kanske du skulle äta ngt annat istället?

  Lycka till!

  #72572
  Fettisen
  Deltagare

  Grattis! Det ÄR kämpigt att gå ner 10 kg sen sep! Och du ska vara mycket stolt över dig själv! 🙂
  Det din man verkar ha missat är att du gått ner så mkt på kort tid, och jag förstår dig helt att du blir ledsen… För några veckor sen sa min svåger (den skitstöveln!) att jag hänger säkert på McD för jag såg ut så: jag blev så ledsen art jag grät mig till sömns. Jag äter inte skräpmat utan sällan: äter jag ute så är det kycklingsallad- men det är något han eller någon annan inte känner till.. De förstår inte att vi FÖRSÖKER åtminstone.

  Förlåt jag behövde skriva av mig lite.

  Men det du borde tänka på nu är: äter du för mycket eller för lite? Hur mycket rör du på dig? Behöver du kanske röra på dig mer?

  Kram!
  Va inte ledsen, det löser sig. Snart kommer du gå ner yttligare 10 kg och till slut 10 till. Och helt plötsligt har du tappat 30 kg! 🙂

  #72567
  VeronicaS
  Deltagare

  Du ska vara otroligt stolt, 10 kg sedan september! Fantastiskt jobbat!!! GRATTIS! Jag blir arg när jag hör vad din man häver ur sig! En sån man skulle jag INTE ha kvar. Nu vet jag ju inte om han äter som ”vanligt” dvs kolhydrater om han inte gör det så borde du be honom att testa så kanske han kan lättare förstå din situation! Åter igen fantastiskt jobbat!

  #72571
  christinafetto
  Deltagare

  Hej tack för era peppande mail 🙂 maken som är närmare 50 har fortfarande kvar sina magrutor och har aldrig haft viktproblem i hela sitt liv så det är nog inte så lätt att fatta. Och tilläggas ska att jag vägde 48 kg när vi träffades, inte 74 som idag. Men ni har rätt, 10 kg är ändå 10 kg och jag har en last… 5-6 koppar kaffe med mjölk på jobbet blir det allt. Får byta ut mjölken till cocos. Annars följer jag så strikt jag kan dieten och nej, inte en meter rör jag på mig så det är väl dags att börja… inte så road direkt men någon gång måste väl jag ta tag idet.

  #72565
  mctrollet
  Deltagare

  Kan bara hålla med övriga: Mycket bra jobbat!! Byxorna måste sitta MYCKET lösare!! Hälsa mannen att vi flår honom levande om han är lika plump igen, menat eller ej!;)

  #72566
  Solile
  Deltagare

  Men guuuud! Vilken skitstövel! Ursäkta men, seriöst??? Jag hade kastat nåt hårt på honom!
  Du har gått ned 1/3 av det du vill gå ner, på bara 2-3 månader. Var stolt som fan över det!!! Låt inte någon få dig att må dåligt när du faktiskt har gjort ett fantastiskt jobb!

  Att väga 48 kilo låter ganska lite tycker jag? Vet inte hur lång du är, men jag är 164 cm och låg strax över 70 kilo när jag började. Min idealvikt är 57-58 typ… Du kanske inte alls behöver gå ner 30 kilo ens? Kanske 20 räcker? Och då har du ju redan kommit halvvägs ;D

  #72569
  poeta
  Deltagare

  GRymt med 10 kilo sen september…

  Skippa mjölken i kafeet säger jag bara. Och fortsätt med LCHF: så kommer du rasa minst 10 kilo till snart

  #72568
  Mynlen
  Deltagare

  om han inte ser 10 kg skillnad på dig undrar jag om har verkligen SER dig?

  När jag hade gått ner 10 kg såg min sambo det, och då har jag mycket mer övervikt än du, så det är i förhållande mindre jag tappat.

  fortsätt bara, det behöver ju tid? ”fartbanta” tror jag är mycket osunt!

  #72570
  Jannebananen
  Deltagare

  33% av en rejäl övervikt på ingen tid alls!!!!???? syns inte???? säga så??? till sin partner????

  din man måste ha en köttbulle-hjärna, för det var antingen helt hjärndött sagt, elakt, eller klantigt.

  fast o andra sidan är du ju kvinna, så det är ju inte möjligt att det är ett missförstånd!

  De här kommer gå bra! Jämför dig inte med andra! Kolla dina resultat! Kämpa på! Jag tror på dig!

  Kram för fan!

  #72564
  mctrollet
  Deltagare

  haha, bra input janne… fast o andra sidan är du ju kvinna, så det är ju inte möjligt att det är ett missförstånd! Haha… hoppas hoppas!!

Visar 11 inlägg - 1 till 11 (av 11 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.