Pepsi Max och andra light produkter

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #628
  Avatarjohaseo
  Deltagare

  Hej på er

  Har nyss hittat och fått höra om LCHF och börjar ta det till mig 🙂 Nu är det ju så att jag är lite av en dator människa och programmerare och är beroende av Pepsi Max. Hur mycket skall jag sky Pepsi Max i fortsättningen ? som pesten eller är det ok för det har ju inget socker i sig

  #10867
  AvatarLocmariachis
  Deltagare

  Ja nu skulle vi haft Agnetasch här hon är kunnig. I en text hittade jag likt 9 kolisar per 100g Pepsimax men på en återförsäljar sida stod följande.

  Ingredienser: Kolsyrat vatten, citronjuice (1%), färgämne (e150d), aromämnen (inkl. koffein), surhetsreglerande medel (fosforsyra, citronsyra, natriumcitrat), sötningsmedel (aspartam, acesulfam k), och konserveringsmedel (e211), innehåller en fenylalaninkälla. Innehåller sötningsmedel

  Näringsvärde: Energivärde < 5 kJ (mindre än 1 kcal) Protein < 0,1 g Kolhydrater < 0,1 g - varav sockerarter < 0,1 g Fett 0 g - varav mättat fett 0 g Kostfiber 0 g Natrium 0,013 g Kanske inte så mycket med kolisar men desstomera ”mambo jambo innehåll..” ::)

  #10866
  AvatarSusanna
  Deltagare

  I andra inlägg på denna sidare tidigare så står det om de som inte går ner i vikt när de dricker läsk, trots att den är light.. Det kan ju vara bra att försöka sluta (om inte annat för tändernas skull, inte alls bra att häva i sig söta saker hela tiden…)
  Så så här tror jag att det är:
  1) Det bästa är att sluta med läsk, vatten är gott
  2) Kan du absolut inte sluta så försök att minska det
  3) Minskar du inte i vikt trots att du i övrigt följer LCHF – skippa drickan!!

  Låter hårt och jobbigt.. men du vet, vill man vara fin får man lida pin… (lite iaf.. Dieten funkar bra men den är ju inte helt mirakel så att du kan äta precis VAD som helst.. Sorry..)

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.