Plus på vågen…

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4675
  Avatarhahe81
  Deltagare

  Kört Lchf några veckor nu. Funkar utmärkt. Mår så bra av att se minus på vågen 🙂 Gått ner 4 kg totalt, ca1 kg i veckan, helt ok för mej. Och så skönt att nästan aldrig vara hungrig.
  Bestämde mej i förra veckan att på lördag, (i lördags) då ska jag fuska riktigt ordentligt! Då ska jag svulla på riktigt! Så det gjorde jag. Vet inte vad jag trodde det skulle bli men max några hundra gram till ett halvkilo plus kanske. Det var bara EN DAG ju!
  Jag åt ett grovt bröd med ost, paprika och skinka till frukost, mmm bröd…. Till lunch hamburgare, pommes frites och såna där friterade ostbollar med läsk till. Sedan lite choklad. Och till kvällen en halv pizza. Som synes -jag hade verkligen sett fram emot min fuskdag och tog ut svängarna ordentligt.
  Blev tyvärr tvungen att väga mej igår då jag upptäckte att katten hade mask och behövde avmaskas. Behövde veta kattens vikt för dosering av maskmedel. Och vafaaaaan!!! 1 kg plus!!! Vägde mej i fredags, då var det 64,6 kg. Igår 65,6. På grund av en fuskdag! Hur är det ens möjligt!?!!

  #71826
  AvatarMynlen
  Deltagare

  Inte sån fara. Du har bara bundit vatten och det försvinner inom 3 dagar ungefär, om du fortsätter som vanligt igen (LCHF alltså). tänk på att kh du äter binder vatten, det är mest vattenvikt.

  Sen.. ska du få mens kan du gå upp också, kroppen håller fast vätska då!

  #71825
  Avataralfons
  Deltagare

  Du har lagt på dig vatten på banan igen så kissar du ut det.

  #71827
  Avatarhahe81
  Deltagare

  Ahaaaa är det vätska det är alltså… Coolt.. 🙂

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.