Popcorn o lchf

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #2470
  biggan021
  Deltagare

  Undrar om man kan äta popcorn? Har hållit på i ett par dagar o mår utmärkt ännu så länge. Tacksam för svar om popcorn

  #38993
  Mynlen
  Deltagare

  nej, majs är ju stärkelserik, och kolhydratrik.

  #38992
  alfons
  Deltagare

  Alldeles för mycket kolhydrater gör ostflarn av riven ost eller torka skivor av lufttorkad skinka i stället om du måste ha snacks.55 gr kolhydrater

  #38991
  Aily
  Deltagare

  Går och går…

  Du går kanske inte ner i vikt om du äter popcorn, men är du jättesugen på det finns det väl inget som förbjuder dig. Men det är nog inte något du bör äta varje vecka, eller ens varje månad.

  Lycka Till! 🙂

  #38994
  biggan021
  Deltagare

  Tack för svaren!!

  #38995
  Stargazer71
  Deltagare

  Jag vill bara dela mina erfarenheter, har gått på lchf sen en vecka före jul. Det är alltså drygt en månad. På den tiden har jag minskat 14 cm runt midjan. Det har resulterat i att jag i princip tappat två storlekar i jeans. Då ska jag tillägga att jag har en ätardag i veckan! Då äter jag det jag gillar och tänker inte ett dyft på kolhydrater. Jag gillar inte att man ska måsta göra avkall på att njuta av livet. Det kan bli 3 vinglas och en god middag med kött och gratäng. Men skillnaden är att jag håller ner lite på portionerna. Så att äta lite popcorn en par gånger i månaden är då inget jag skulle må dåligt av, snarare tvärsom. Det blir så mycket lättare att hålls hårt på intaget dom övriga 6 dagarna av veckan med en ätardag. Det kanske inte fungerar för alla att göra så, det kan jag inget om. Det fungerar dock bevisligen för mig…Kör hårt och lycka till alla!

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.