Protein-pulver till frukost för LCHF?

Diskussionsforum för LCHF-kost Diskussionsforum för LCHF-kost Allmänt om LCHF Protein-pulver till frukost för LCHF?

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #1027
  AvatarAllan
  Deltagare

  Jag har aldrig varit någon som gillat att äta frukost, helst vill jag bara att det ska gå så snabbt som möjligt att få överstökat. Jag fick en idé! Kan jag inte bara ta något protein-pulver som kanske till och med innehåller mycket fett och ta det på morgonen? Eller kanske blanda proteinpulver,olivolja (fettkälla) och vatten och svepa det.
  Äckligt men snabbt och enkelt.

  Finns det något bra proteinpulver för oss LCHFare?

  #14815
  AvatarFranke
  Deltagare

  Har svårt att tro att du kan svepa olja utan att spy :p. Och det är trotsallt fett vi vill ha, inte protein. Har du inte tid på morgonen kan du tex koka/steka 10 ägg och massa bacon, sedan micra det till frukost ett par dagar. Klart på typ 2 min.

  #14816
  AvatarTess
  Deltagare

  Men om du är dålig på att äta frukost och tycker att en proteinshake e bra, så borde väl det funka bara du äter mycke fett resten av dagen. Det låter som en grej jag skulle kunna göra. Om jag är iväg å behöver ett mellanmål tex så s kulle man ju kunna hapulver i väskan så har jag ett snabbt mellanmål för att senare till middag äta mer fett.

  Fast jag e fortfarande förvirrad av allt, OM man undviker kolhydrater och OM man även undviker MASSA fett, så borde väl det fungera med (jaja isf heter de inte LCHF)? Huvudsaken man inte äter massa godis emellan åt om man blir hungrig för att man inte fått nån energi från varken fett (massa) eller kolhydrater (Nu lånade jag din tråd Allan 🙂 ) Detta e vad man kallar för hollywood-dieten kom jag på nu (finns väl inget sånt namn, men ni vet så som alla stjärnor äter, fast de äter väl inget fett alls kan jag tro)
  Snurrigt!! 😛

  #14813
  Avatartoru
  Deltagare

  Ett alternativ är att helt enkelt hoppa över frukosten om an inte klarar av att få i sig den… Jag har inte ätet frukost på väldigt länge och det funkar för mig.

  Det kan aldrig vara bra att tvinga i sig saker (om det inte är medicin som är livsviktig förståss…).

  /Tommy

  #14812
  Avatarmazen
  Deltagare

  Varför inte testa äggmjölk

  #14817
  AvatarAllan
  Deltagare

  Äggmjölk kanske vore något. Min protein-olivolja-vatten-frukost blev faktiskt godare än vad jag trodde. ;D

  #14814
  Avatarqwe
  Deltagare

  Frågan är ”vad för proteinpulver du ska äta eftersom du inte vill äta frukost”.
  Svaret är att du inte ska äta frukost om du inte vill.

  #14818
  AvatarVodo
  Deltagare

  Jag tycker du ska skippa frukost och ist äta när du blir hungrig. Eller gå upp extra tidigt så du ”hinner” bli hungrig

  #14811
  Avatarimported_Richard
  Deltagare
  Quote:
  Äggmjölk kanske vore något. Min protein-olivolja-vatten-frukost blev faktiskt godare än vad jag trodde. ;D

  Jag var tvungen att prova jag med och du har rätt, det blev faktiskt inte så äckligt… Men ”gott” skulle jag nog inte kalla det men det beror väl på vad för proteinpulver man har. ;D

  #14819
  AvatarJenny1
  Deltagare

  Jag äter oftast inte frukost. är inte hungrig då. Det är toppen eftersom frukost alltid varit mitt stora gissel. Jag har jättesvårt att äta på morgonen, även om jag är hungrig. Så oftast skippar jag frukost och har med mig ett kokt ägg och lite osttärningar till jobbet att ta till om jag blir hungrig innan jag kan gå ifrån och äta lunch.

  Är jag hungrig på morgonen så kör jag proteinpulver, Holistics proteinpulver som det inte är socker i, och vispgrädde! Olja låter inte som någon höjdare!?

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.