Psysilliumfrön

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #6047
  AvatarLimp
  Deltagare

  De finns både i mörkt och ljust utförande. De mörka är dubbelt så dyra som de ljusa. Är det någon skillnad mellan dem utifrån den mag- och tarmtekniska synvinkeln ? Jag blir inte riktigt klok på vad folk skriver på nätet… jag har klämt i mig dem mörka ett par dagar nu och fick hård mage ?

  #91864
  Avatarkrysopras
  Deltagare

  Man måste inta en hel del vätska till annars får man hård mage.

  Jag brukar köpa de ljusa fröna när de finns, tycker de har bättre svällförmåga = något mindre mängd behövs. De mörka är franska och de ljusa indiska, kanske det är därför de mörka är dyrare?

  #91865
  AvatarLimp
  Deltagare

  Inser nu att jag helt enkelt ätit för mycket frön… en matsked om dagen verkar vara rekommendationen och mitt ögonmått har varit alldeles för mycket. Har nu plockat fram skeden och ska portionera rätt i framtiden, så kanske de fungerar bättre.

  #91866
  AvatarLimp
  Deltagare

  Vill bara meddela att psylliumfröna hjälper till om man bara portionerar rätt och låter dem svälla precis enligt instruktionen… som jag aldrig läste min vana trogen. De fungerar tom så pass bra att fröna nu finns med i min dagliga diet. Som Katrin Zytomierska sa i radio förra veckan, så ser avföringen helt perfekt ut numera

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.