Pumpafrön?

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3412
  AvatarJennyhedstrom
  Deltagare

  Fick ett tips av en tjej som kört lchf och gått ner en hel del i vikt även fast hon var normalviktig precis som jag var när hon började. Hon sa att hon åt en hel del pumpafrön när hon gick ner som mest. Jag blev lite nyfiken och åkte till affären och köpte, såg på innehållsförteckningen att dom innehåller ca 13 g kolhydrater och blev lite beskymrad eftersom det är det vi här på forumet försöker undvika.

  Pumpafrön ska tydligen sätta igång fettförbränningen läste jag, är bra för magfett, rikt på antioxidanter osv!

  Vad tycker ni att jag ska göra ni som är kunniga, ska jag låta bli det pga av kolhydraterna eller är det bra för fettförbränningen och de? Någon som har testat? För hon ville ge mig tips och hon trodde att det kunde vara bra för viktminskningen, bra snacks i alla fall, men kanske inte för LCHF eller?

  http://www.expressen.se/halsa/1.2419440/brann-fett-med-notter

  Help me!

  #53082
  AvatarFranke
  Deltagare

  inte såå farligt kolhydratmängd om man ser till den höga fettmängden i dem. Föhållandet mellan fett och kolhydrater är ju inte sämre än tex. avokado, och man stoppar ju sällan i sig extrema mängder. 50g då och då skadar nog inte, och är rätt gott 🙂 Jag brukar blanda lite frön (sesam, lin, pumpa, solros) med olivolja och lite salt och äta som godis, jättegott och mättar bra!

  #53084
  AvatarJennyhedstrom
  Deltagare

  Okej de låter bra! Hoppas de kanske kan sätta fart på förbränningen lite! 🙂

  Hur går det för dej då? 🙂

  #53081
  AvatarFranke
  Deltagare

  Jag käkar inte lchf för viktminskning utan mer for life :p. Går väl bra typ.

  #53083
  AvatarJennyhedstrom
  Deltagare

  Låter bra de! Det gör jag med.. fast målet är att gå ner i vikt till en börjar, sen ska jag fortsätta äta så får vi se vart min vikt hamnar 🙂

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.