Räkna kolhydrater

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #2030
  FrokenK
  Deltagare

  Hej!

  Har hållt på med lchf kost i snart 6 veckor och trivs väldigt bra med detta! Förr var jag ofta svullen i magen men är det inte längre och det känns underbart. Jag har sedan jag började med kosten gått ner 4 kg. =) Men den senaste tiden står det bara still.

  Hur många är det som räknar sina kolhydratintag dagligen?

  Funderar på att börja göra detta då jag har kommit på att jag bara i mitt kaffe får i mig ganska många kolhydrater om dagen… 😛

  #31531
  mctrollet
  Deltagare

  Jag höfträknar på saker utanför min egen bas (kött, fisk, fågel, ägg, skaldjur, smör, majjo, ost med max 1kh/100 och grädde mer än en ggr/dag)… funkar fint för mej;)

  #31530
  toru
  Deltagare

  Jag registrerar relativt noga vad jag får i mig varje dag. Har dagsnoteringar sedan debruari 2010… 🙂

  #31533
  Lisse
  Deltagare

  Just nu (i början) så räknar jag knappt nånting alls, utan försöker helt enkelt få i mej så få kolhydrater som möjligt utan att det ska bli ”tråkigt” och enformigt, om ni förstår hur jag menar. Jag käkar broccoli och grönsallad till köttfärsbiffar utan att väga och mäta liksom. För att få en bra start och inte tröttna. (hoppas ni förstår hur jag menar nu.)

  När jag kommit in mer ordentligt i detta tänket kanske jag blir mer sugen på att börja räkna också, det får vi se 🙂 Men just nu går jag på känn och försöker hålla en låg nivå på kollisar 😀

  #31532
  Gohper
  Deltagare

  Ibland räknar jag för att inte stoppa i mig för mycket och då är det energiinnehåll (E%-fördelning kommer på köpet9).
  Och framförallt när jag går uppåt, då har jag halkat snett.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.