Resejobb

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4659
  AvatarBorgarn
  Deltagare

  Hej!

  Har hållt på med LCFH och styrketräning nu i ca 3-4 veckor. Har inte gått ner så mycket men det kan kanske bero på att jag lägger på mig muskler, däremot har jag gått ner runt midjan.

  Nu till min fråga. När jag jobbar så är jag ute på fältet och ibland kan jag vara borta ca 1 vecka ibland mer. Nu har jag varit hemma ett tag och fått riktigt bra rutiner på maten, gör omeletter till frukost, lagar goda middagar och där emellan ägg. Nu ska jag ut och jobba i ca 4 veckor, bo i husvagn så mina matlagningsmöjligheter plus min tid är väldigt begränsad. Koka ägg kan jag ju göra men i 4 veckor i sträck? Nej, tror man tröttnar. Har tänkt att baka lite bröd och frysa in. Men det känns som om jag måste ha lite fler idéer för att inte tröttna. Vi jobbar 11 timmar om dagen sedan kommer jag gå till gymmet 5 dagar i veckan.

  Ät tillfällena ser ut såhär: Frukost 6.30, Frukost (2) 9.00, Lunch 13.00, Kaffe 17.00, mellanmål innan gym 19.00

  Jag har köpt Kasein Protein till mellanmålen, men hur gör man utan några större frysmöjligheter, tilllagninsmöjligheter och tid?

  Mvh Jesper Borg

  #71614
  Avatarulfons
  Deltagare

  En ostomelett kan du väl sno i hop utan att det blir för mycket os i husvagnen, sen rigga upp grillen utanför vagnen. Det är bara på med ytterklädernaa och ut och grilla karre, är själv åretrunt grillare. Har en pannlampa på mej, sen är det bara att brassa på.

  #71611
  Avatartoru
  Deltagare

  Ölkorvar, ost, torkat kött. Finns ganska mycket att plocka med sig som håller länge. Nu är det ju dessutom relativt kallt ute så du kanske kan utnyttja det genom att ha en låst låda utomhus?

  #71615
  AvatarSaris
  Deltagare

  Korv, som toru säger, och nötter kan vara ett bra nödsnack mellan målen. Jag har alltid med mig en påse nötter när jag är iväg ifall ifall.

  #71618
  AvatarJannebananen
  Deltagare

  tja!

  jobbar oxå som säljare, dock är jag inte ute på så länga äventyr som du… men det blir dagar med långa resor i bilen, mässor, konferenser mm.

  en cool grejj skulle faktiskt vara om du körde ägg som bas hela 4 veckors perioden, koka säg 6 ägg om dagen, variera med smör, olika typer av majonäs, dillmajjo, citron osv, lägg till rökt lax, räkor, avokado, enkel grönsallad (gott med ägg o majjo, gurka!) Du kommer rasa på detta nästan garanterat! o du är mätt länge!

  när du är ute o åker, ät hamburgare utan bröd, be om xtra bacon, ägg, ost! (hellre på vägkrogar, men Burger King funkar oxå hjälpligt-där kan man be om ”xtra-allt”! 🙂

  #71612
  AvatarMadde01
  Deltagare

  Makrill i tomatsås, kokta ägg, tonfisk med majjo, räkor, rökt lax

  Mkt grillat!

  Rysk yoghurt blandat med smetana, lchf-gröt

  #71617
  AvatarJimmy_Flessa
  Deltagare

  Ägg, kokta. De är ju färdigförpackade av naturen och funkar att ha med sig överallt. Hur enkelt som helst.

  #71613
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Stek ett gäng ägg och ha som smörgås…

  #71616
  AvatarJimmy_Flessa
  Deltagare

  Alternativet är att äta större måltider så slipper du äta så ofta. Sedan är det bättre med ett blandprotein än ett caseinprotein till mellanmål, det känns lite ogenomtänkt.

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.