Rimligt?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #1313
  biwitchd
  Deltagare

  Den 29 dec åker jag iväg på semester. Dit är det ca 9 veckor. Visst borde man klara att gå ner 9 kilo då? Det är ju så många här som går ner mer än 1 kilo i veckan, i början.
  Jag är nu inne på min fjärde vecka med LCHF. Dock med två riktiga fuskdagar som förstörde en del.
  Jag startade på 82,4 kg och står nu (imorse) på 80 kg. Är ganska besviken då jag trodde att det skulle gå snabbare, det verkar som att det går så snabbt för så många som skriver här!
  Jag är alltså 156 cm, och ser min målvikt på 60 kg. Men till att börja med är det innan resan som känns viktigast, ja jag vet varför tog jag inte tag i det tidigare. Men jag var med i Viktväktarna, gick ner 11 kilo, gick upp 5 och försökte sedan med VV igen men stod helt still i 5 veckor. Då gav jag upp det och hoppade på detta istället.
  Jag försöker att utesluta mejeri så mkt som möjligt då jag kanske gissar att detta kan vara anledningen till att jag inte går ner snabbare??

  #18494
  fiaia
  Deltagare

  För mig går det också sakta, fast jag inte fuskar något ”direkt”. Är 168lång och väger ca 80kg. Äter en del turkisk yoghurt, en kopp om dagen /varannan dag, och jag vet att när jag är utan så går det fortare neråt.. Men vadå, sitter hemma och ammar hela dagarna, det gör inget om det går lite trögt om man får njuta lite (älskar yoghurten med fusksocker)..
  Har man liksom ett kortsiktigt mål, så kan det ju vara värt att kämpa lite extra, och då borde ju ju rasa.. Med den här dieten lider man ju inte när man är stenhård, som man gör med andra dieter, men det kan ju fortfarande kännas tråkigt..
  Det viktiga är ju att det inte blir så tråkigt att du ger upp och får frossa och fuskardagar, men man kanske blir lite taggad också när det går fort neråt?
  Men jag tror nog att mejerierna är boven.. Och att du just kommit från viktväktarna, har jag hört kan vara en anledning, kroppen tar längre tid på sig att vänja sig vid fettdrift..

  #18495
  mctrollet
  Deltagare

  Det verkar vara väldigt olika hur man går ner. Kommer man direkt från vv tror jag dessutom att det undermedvetna håller på fettet… kött och smör mest bara så ska du se att det går som en dans… Lycka till=))

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.