Rökning

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #5324
  dreamsphere
  Deltagare

  Hej, har hållit på med lchf nu i 4 veckor. Äger ingen våg så jag vet inte riktigt hur mycket vikt jag tappat, men det känns lite i kläderna iaf 🙂
  Hursomhelst, min fråga lyder : Jag är tyvärr rökare, påverkar detta viktnedgången ?

  #82452
  Solile
  Deltagare

  Nej, det skulle jag inte vilja påstå. Det finns ju de som påstår tvärtom, att rökning ger högre förbränning, men vet inte vem som sagt detta och varför 🙂
  Men att sluta röka är ju alltid en bra idé! Speciellt nu om du äter lchf, så kanske du minskar risken att gå upp de obligatoriska kilona som många gör när de slutar. Tror McTrollet här på forumet slutade röka under LCHF-kosten och det gick bra. Tror jag?

  #82453
  Jannebananen
  Deltagare

  nikotintuggomi o snus kör jag! funkar bra! inte optimalt men bättre än rökning! rekommenderas! lite sug första veckan, annars väldigt sällan!

  #82454
  Honken
  Deltagare

  Jag slutade röka och snusa tvärt 9/11 med hjälp av Allen carrs ljudbok. Har nu gått på lchf i två veckor. Så jag är ingen expert på dieten. Men det suget som jag hade innan har försvunnit nu. Troligtvis var det sötsug, men skillnaden mellan röksug och sötsug är marginell ibland. Så lchf har funkar bra för mig. Sen är det ju en detoxifiering som din kropp utsätts för konstant, såvitt jag vet bränner du mer kcal än ikke rökare. Men tänk på hur din kropp tar stryk invärtes.. Men det är tufft att ta tag i två saker samtidigt.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.